Welkom op het web-log van Danny, Sabien, Max en Mae.

Webloghoofdfoto

Daisypath Wedding tickers

Lilypie Kids Birthday Ticker

Lilypie Derde verjaardag tickers

We vinden het leuk als je een reactie achter zou willen laten!

Liefs danny, Sabien, Max en Mae

.

8 gedachtes over “Welkom op het web-log van Danny, Sabien, Max en Mae.

 1. Sabien, ziet er goed uit!!!
  Enne dat je maart mama bent weet ik 😉
  Maar ik doelde op de dames waarmee ik op een forum schreef 😉

  Leuk jullie huisje 🙂 Super eigenlijk!
  Geniet ervan.
  Veel plezier met de 3d echo!

  xxx
  Nath

 2. hahaha. Ik lust ook ineens geen koffie meer tijdens mijn zwangerschap. En ik kom er altijd zo van genieten!!

  Toen ik ong 12 weken zwanger was, begon ik het ineens vies te vinden. Ik had er dan wel zin in, maar als ik dan een slokje nam…bleeegh.

  Nu ben ik bijna 26 weken zwanger en ik ben eigenlijk al die slappe drankjes een beetje zat :). Die sap en thee. Maar neem nu soms lekkere warme chocolademelk. Heb ik tenminste nog een alternatief warm drankje ;).

  Ik heb het weleens vaker gehoord en ook dat direct na de bevalling de koffie wel weer smaakte. We wachten maar af ;).

 3. sabien, het schiet aardig op, je huisje en de kleine. ik geniet mee via de mooie foto,s en ik heb aan geraldine vertelt dat je nog wat jongenskleertjes zoekt en zij zei dat ze nog heel wat heeft. maar dat komt wel weer, en verder de groeten van allemaal uit de banne. ze leven met je mee. liefs van jan en celine

 4. Herkenbaar, dat van het maagzuur. Ik heb het ook zo vaak nu. Heel irri.
  Ik dronk voor mijn zwangerschap heel veel Spa&Fruit-achtige dranken, maar die kon ik juist niet meer zien toen ik zwanger was. Ik dronk al geen koffie, dus ga gewoon verder op thee. Je huis wordt ook leuk meid. ’t gaat opschieten hè.
  Groetjes van maartmams-in-spé Suuz

 5. Beste Sabien en Danny,

  op deze moderne manier wil ik jullie feliciteren met de geboorte van Max. Het nieuwe ritme zal wel even wennen zijn maar jullie geweldige zoon zal het meer dan waard zijn.
  Ik wens jullie heel veel plezier en natuurlijk gezondheid toe!!

  Vriendelijke groeten,

  J.M. van der Horst, huisarts

  p.s. mooie site!

 6. Hallo lieve Sabien en Danny,
  En ik durf nu al lieve Sabien te zeggen zonder jou persoonlijk te kennen, maar dat doe ik vanuit de gedachte, dat ik Danny ken. En wie Danny kent zal het met mij eens zijn dat het niet anders kan, dan dat hij een lief vrouwtje heeft. Maar goed nu over naar de volgende fase van vlijerijen. Wat een wolkje is jullie Max toch.!!!!!!!!!
  Van harte Proficiat met het ventje. Wij wensen jullie heel veel ouderlijke plezier en een gezonde groei toe. Geniet er met volle teugen van want voor dat je er erg in hebt is hij baby af. Wij denken dat als je zelf baby’s op de wereld helpt, dat laatste een cliché is, maar konden het toch niet laten.
  Liefs, xxxjes
  Et & Syl

Geef een reactie