Vandaag 22 weken zwanger

hallo allemaal

Bij ons gaat alles super!!
Waar zal ik beginnen??
Laat ik eerst maar over het huis vertellen, daar loopt alles rustig verder, het schiet enorm op maar we zijn er nog niet! Gelukkig kan ik nu weer ff full time klussen want ik moest tussendoor even kramen en dan ook nog klussen viel me best zwaar, maar afgelopen maandag zijn Danny en ik weer druk in de weer geweest!

hier staat Danny de muren van de keuken te witten:
Img_0291

en hier sta ik met mijn bolle toeter gewoon ff op het aanrecht alsof er niks aan de hand is hahahaImg_0297

Maar af en toe moet moeders er ff bij gaan zitten want dan zit ons manneke wel ff in de weg!
Img_0298
is toch geen gezicht zo?? hahaha

maar we doen het allemaal voor een goed doel, want het wordt steeds mooier,
dit is het trappegat, die moet alleen nog bekleed worden,
Img_0292

De eetkamer en de serre zijn ook zo goed als klaar, daar moeten alleen nog de vloeren worden gedaan en het bureau moet nog gemaakt worden!
Img_0293_3 Img_0294_1

De komende dagen zijn we weer druk bezig dus dan volgen er weer meer foto’s!

Met ons manneke gaat het verder super!
Hij beweegt goed en elke avond, als ik op de bank lig dan hebben we contact, ook Danny voelt hem sinds een paar dagen bewegen! erg leuk hoor!

Mijn buikje groeit dan ook lekker door:

dit is mijn buik toen ik 2 maanden zwanger was: en dit is mijn buik nu!
Img_0131_2 Img_0312_1

Wat een verschil he!?!

Dinsdag zijn we ook nog naar de verloskundige geweest, en mijn zusje mocht gezellig mee!
Img_0313
eerst even bloeddruk gemeten, die was prima in orde??? vreemd met al dat klussen, maar ik zeg niks hahaha

En heeft ze gevoeld hoe het mijn buik was, ze vond mijn baarmoeder wat smal…….. wordt ik nog breder dan?????? ik hoop het niet hoor!!! hahaha
en natuurlijk het hartje weer gehoord,
Img_0315

Dat blijft toch iets unieks…… klein treintje wat voorbij raast, ik wordt er weer stil van, z’on gek idee, dat er straks z’on klein ventje op me borst ligt…. kan niet wachten….

oke niet te lang blijven dromen,het duurt nog zo lang!! hihihihi

Verder wil ik ff een oproepje doen, als er nog mensen zijn die leuke jongens kleertjes hebben liggen of iemand weten waarvan de kids al weer wat groter zijn laat me dat dan ff weten! alles is weer mooi meegenomen toch!

Ook wil ik diegene die nog geen verhuisbericht heeft gehad vragen dat aan mij te melden dan krijgen jullie die alsnog! Als er trouwens andere mensen zijn die ons adres willen moeten jullie dat ff zeggen!

nou jongens ik ga lekker met een bakkie languit op de bank!

dikke zoen van Danny, Sabien, Woezel, Krummel en ..?.

13 gedachtes over “Vandaag 22 weken zwanger

 1. gefeliciteerd met zo,n knappe jongen. nu kan ik blauwe wol gaan halen. ik ben blij dat alles zo goed gaat en probeer zoveel mogelijk te genieten van alles wat er met je gebeurd. ook de groeten aan pappa, en de hondjes. groeten van celine

 2. Hee lieve Sabien en Danny,

  Wat leuk!!! en ik kan het weten ;-).. dat het maar net zo’n leuk en lief mannetje kan worden als luca.. maar dat moet wel lukken!!!
  dikke kus ook van Luca

 3. Leuk Sabien… een jongen… uit ervaring weet ik dat ie supermakkelijk zijn hoor!! Wat top dat alles goed en gezond is, is toch weer een last minder om je druk over te maken toch? Lekker van gaan genieten nu je over de helft bent. Zag trouwens op de foto,s van de ijhallen hele leuke dingen die ik zeker ga kopen.. baal ervan dat ik zaterdag niet goed gekeken heb:)

 4. Hi Sabien, gefeliciteerd een jongen!!! Helemaal geweldig dat het gezond was en alles er goed uit zag. Grappig dat je gevoel al die tijd al juist was. Wij denken ook al vanaf het begin een jongen maar ik ben een beetje gaan twijfelen omdat de hartslag rond de 150 ligt en ik zooooo ziek/misselijk ben en dat zijn toch symptomen van een meid. Ik hoop dat wij het ook over 2 weken weten.

  En nu maar los gaan met shoppen!

  Groetjes onze wens

 5. Hallo familie!
  Wat een feest “een jongen”!Daarvan hadden wij er nog geen één in de familie.
  Wij zijn er dus ook erg blij mee, maar vooral natuurlijk omdat alles er gezond uit ziet!
  De meiden vinden het ook helemaal te gek!
  Dat wordt voor die kleine mee naar Vitesse, hahaha.
  Nu weer lekker genieten (tussen de drukte door) van de andere helft van je zwangerschap.
  Liefs en een knuffel van ons,
  Twan, Esther, Melanie & Romy

 6. Hoi Lieffie,

  Bedankt van vanmiddag!! Had ik even nodig!!! Maar trouwens sieb jij hebt het nog drukker dan mij en lig zo erg te stressen, ik moet jouw steunen door deze drukke maar mooie tijd!!!! Lieffie ik ben zo trots op je hoe je dit allemaal regelt en trouwens ook trots op Danny en de kleine uk die mag trots zijn op zulke toekomstige ouders… nou ik ga zo eten…Mieke en Rene en de rest die hebben meegeholpen het ziet er te gek uit! mijn koffer staat al stanby nu ik nog Dikke kus tante Kim mwmmm

 7. Hoi, wat en ontzettend leuke web-log heb je zeg. Heb met plezier je verhaaltjes gelezen. Prachtig heh, die echo. En wat fijn dat alles goed is. Wij weten niet wat het wordt, voor ons een verrassing

  Spullen die je maakt zijn leuk zeg, ik ben nu bezig voor de baby(kamer), gordijntjes (zijn bijna klaar) en ga zelf de boxkleden maken. Ben net met verlof dus heb er alle tijd voor.

  Succes verder met klussen, ik kom snel weer een keertje langs.

  Groetjes van Linda

 8. Hoi Lieffie,

  Hoe gaat het met je en de kleine? Al flink aan het voetballen in je buik?
  Trouwens wij gaan binnenkort even wat leuks doen een hele dag lekker winkelen en wat leuks kopen voor jou en de baby, dat heb je wel verdiend…!! Pak mijn agenda er dan bij en spreken we wat af!! Goed??
  Finaly ben weer thuis!! Was een erg drukke en geweldige 4 daagse stop. Ben wezen hardlopen in Nice en op het strand geweest, was daar nog 20 graden even weg… dikke kus kim ben nu even aan het oppassen op timo en zoe kussss

 9. hoi Sabien,

  Wat ziet jullie huisje er leuk uit! Dat gaat vast een heerlijk plekje worden om jullie kleine jongen in op te laten groeien.
  Wat heb je trouwens een bruine buik zeg!
  Bij mij zie ik qua grootte nog weinig verschil, trouwens. Maar ik ben afgelopen week weer 2 centimeter gegroeid! Hihi!

  Liefs, Luna

Geef een reactie