En het wordt?????????

hallo allemaal!

wij hebben vandaag de 20 weken gehad en……….. we krijgen een jongetje! ik had het al gezegd, ik voelde het gewoon aan me water hahaha

Dit is een foto vanaf de onderkant, dus naar de billen gekeken, en dan zie je duidelijk 2 bovenbeentjes en daar tussen kon de gynecoloog het piemeltje zien, wij zien het nog steeds niet, maar goed!

Geslacht_1

Verder is ons manneke natuurlijk uitgebreid onderzocht! Alles is de revue gepasseerd, hartje was prima, longen zijn oke, maagje was prima, nieren zien er goed uit, 10 vingers, 10 teentjes, hersentjes zijn prima, en het ruggetje zag er ook prima uit. Verder geen aanwijzingen voor een open gehemelte of iets dergelijks!

Gezicht

Op deze foto kun je heel duidelijk de beentjes zien! Ja echte voetbal voetjes! lache he
Voetjes

Nou iedereen is nu weer op de hoogte en jullie kunnen gericht gaan shoppen hahaha

dikke zoen van ons

14 gedachtes over “En het wordt?????????

 1. hallo bien, wat jammer dat ik niet wist dat je in de ijhallen stond, dan waren we even komen kijken. maar ja, zo gaat het. ben wel benieuwd naar de echo. lieve groeten van jan en celine

 2. gefeliciteerd met zo,n knappe jongen. nu kan ik blauwe wol gaan halen. ik ben blij dat alles zo goed gaat en probeer zoveel mogelijk te genieten van alles wat er met je gebeurd. ook de groeten aan pappa, en de hondjes. groeten van celine

 3. Hee lieve Sabien en Danny,

  Wat leuk!!! en ik kan het weten ;-).. dat het maar net zo’n leuk en lief mannetje kan worden als luca.. maar dat moet wel lukken!!!
  dikke kus ook van Luca

 4. Leuk Sabien… een jongen… uit ervaring weet ik dat ie supermakkelijk zijn hoor!! Wat top dat alles goed en gezond is, is toch weer een last minder om je druk over te maken toch? Lekker van gaan genieten nu je over de helft bent. Zag trouwens op de foto,s van de ijhallen hele leuke dingen die ik zeker ga kopen.. baal ervan dat ik zaterdag niet goed gekeken heb:)

 5. Hi Sabien, gefeliciteerd een jongen!!! Helemaal geweldig dat het gezond was en alles er goed uit zag. Grappig dat je gevoel al die tijd al juist was. Wij denken ook al vanaf het begin een jongen maar ik ben een beetje gaan twijfelen omdat de hartslag rond de 150 ligt en ik zooooo ziek/misselijk ben en dat zijn toch symptomen van een meid. Ik hoop dat wij het ook over 2 weken weten.

  En nu maar los gaan met shoppen!

  Groetjes onze wens

 6. Hallo familie!
  Wat een feest “een jongen”!Daarvan hadden wij er nog geen xc3xa9xc3xa9n in de familie.
  Wij zijn er dus ook erg blij mee, maar vooral natuurlijk omdat alles er gezond uit ziet!
  De meiden vinden het ook helemaal te gek!
  Dat wordt voor die kleine mee naar Vitesse, hahaha.
  Nu weer lekker genieten (tussen de drukte door) van de andere helft van je zwangerschap.
  Liefs en een knuffel van ons,
  Twan, Esther, Melanie & Romy

 7. Hoi Lieffie,

  Bedankt van vanmiddag!! Had ik even nodig!!! Maar trouwens sieb jij hebt het nog drukker dan mij en lig zo erg te stressen, ik moet jouw steunen door deze drukke maar mooie tijd!!!! Lieffie ik ben zo trots op je hoe je dit allemaal regelt en trouwens ook trots op Danny en de kleine uk die mag trots zijn op zulke toekomstige ouders… nou ik ga zo eten…Mieke en Rene en de rest die hebben meegeholpen het ziet er te gek uit! mijn koffer staat al stanby nu ik nog Dikke kus tante Kim mwmmm

 8. Hoi, wat en ontzettend leuke web-log heb je zeg. Heb met plezier je verhaaltjes gelezen. Prachtig heh, die echo. En wat fijn dat alles goed is. Wij weten niet wat het wordt, voor ons een verrassing

  Spullen die je maakt zijn leuk zeg, ik ben nu bezig voor de baby(kamer), gordijntjes (zijn bijna klaar) en ga zelf de boxkleden maken. Ben net met verlof dus heb er alle tijd voor.

  Succes verder met klussen, ik kom snel weer een keertje langs.

  Groetjes van Linda

 9. Hoi Lieffie,

  Hoe gaat het met je en de kleine? Al flink aan het voetballen in je buik?
  Trouwens wij gaan binnenkort even wat leuks doen een hele dag lekker winkelen en wat leuks kopen voor jou en de baby, dat heb je wel verdiend…!! Pak mijn agenda er dan bij en spreken we wat af!! Goed??
  Finaly ben weer thuis!! Was een erg drukke en geweldige 4 daagse stop. Ben wezen hardlopen in Nice en op het strand geweest, was daar nog 20 graden even weg… dikke kus kim ben nu even aan het oppassen op timo en zoe kussss

 10. Hallo Sabien wat gaat het goed met jullie te gek zeg, ook leuk zo’n website ik blijf jullie volgen hoor en ben heeeeel benieuwd hoe jullie zoontje eruit komt te zien.
  Groetjes Jenny

 11. Hallo Sabien wat gaat het goed met jullie te gek zeg, ook leuk zo’n website ik blijf jullie volgen hoor en ben heeeeel benieuwd hoe jullie zoontje eruit komt te zien.
  Groetjes Jenny

Geef een reactie