naar de IJ-hallen

Hallo allemaal,

waar zal ik is beginnen, een week niet geschreven betekent een hoop ontwikkelingen!
oke laat ik beginnen met ons huisje!
Daar gaat alles erg goed, boven is nu bijna alles klaar, de wand in onze kamer is geverft,
Img_0255

de verf leek in de emmer wel een beetje roze,
Img_0256

maar uiteindelijk is het een hele mooie bordeauxrode muur geworden!
Img_0263

Verder zijn we nu beneden ook erg druk! de serre en eetkamer zijn nu ook bijna helemaal af geschildert en met de huiskamer zijn we net begonnen!
Ja het wordt erg mooi maar we zijn er nog lang niet!
Foto’s volgen bij het volgende logje.

Verder ben ik dit weekend samen met mijn zusje en moeder naar de IJ-hallen in Amsterdam geweest. Daar hebben we 2 dagen gestaan met onze winkel, SJEFKES EN ANN. Het was de eerste keer dat we onze handgemaakte spulletjes gingen verkopen!
Img_0264

een kleine greep uit onze collectie:
Img_0265

Img_0266

Img_0267

Het viel allemaal erg in de smaak, we hadden heel veel visite kaartjes en die zijn allemaal op! We hebben enorm verkocht, en er is zelfs al een order binnen gekomen voor 50 tanden doosjes, ook zijn we voor een kerst markt gevraagd!!!!!!! goed he!

Img_0268

Img_0269

Img_0270

Img_0271

Nou volgens mij hebben jullie nu wel een impressie van onze spulletjes!
Via onze site: www.sjefkesenann.nl kan er binnenkort besteld worden, maar eerst moet ons huisje af zijn, dus als jullie niet langer kunnen wachten kunnen jullie het ook via deze site doen.

Ik heb natuurlijk ook zelf spullen gekocht! bijv een hele leuke schommel-voederstoel (foto volgt) en allerlei leuke kleertjes en zelfs nog positiekleren! echt allemaal super!
Mochten er trouwens nog mensen zijn die positiekleding hebben of andere leuke handige babyspullen, laat het me weten!!!!!

Verder hebben we morgen dan de 20 weken echo, en…….. als onze kleine uk mee werkt weten we wat het wordt. Ik zal jullie heel eerlijk vertellen dat ik zelf het gevoel heb dat het een jongetje wordt!!!! We weten het morgen!
Dus jullie horen mij morgen weer!

dikke zoen van mij!

8 gedachtes over “naar de IJ-hallen

  1. Hoi Lieffies,

    wat ziet het er al goed uit zeg!!!! Dit is al echt een huis aan het worden.. dit wordt een erg mooi paleisje… ik was van plan om aankomende week even langs te komen, neem ik gelijk je wippertje mee en kan ik misschien mijn handen weer even uit de mouwen steken.. Bij ons gaat het ook gestaag!! eind volgende week gaat bij ons de muur eruit! en een muur erin!! alles stucken, vandaag met michel een hele gave tafel gekocht bij nano in Villa arena.. echt een (koopje) 400,- hij was rond de 800,- daar ging 40% verbouwingsverkoop vanaf, en hij was iets beschadigd, maar dat kunnen we bijwerken. Dus voor 400,- een hele mooie tafel ben er helemaal verliefd op!! 180 x 90 houten eiken tafel. Al een barokken stoel dat wordt al wat hihi Lieve Sieb, zie je volgende week ik wens jullie heel veel succes van het weekend bij de Ij-hallen en veel plezier natuurlijk, doe je rustig!!! Ziet er allemaal al erg goed uit! ben benieuwd maandag Dikke kus Groetjes aan iedereen XXXXXXXXXXXXXX tante kim

  2. hallo bien, wat jammer dat ik niet wist dat je in de ijhallen stond, dan waren we even komen kijken. maar ja, zo gaat het. ben wel benieuwd naar de echo. lieve groeten van jan en celine

  3. Hallo Sabien wat gaat het goed met jullie te gek zeg, ook leuk zo’n website ik blijf jullie volgen hoor en ben heeeeel benieuwd hoe jullie zoontje eruit komt te zien.
    Groetjes Jenny

  4. Hallo Sabien wat gaat het goed met jullie te gek zeg, ook leuk zo’n website ik blijf jullie volgen hoor en ben heeeeel benieuwd hoe jullie zoontje eruit komt te zien.
    Groetjes Jenny

Geef een reactie