soms zit het mee, soms zit het tegen….

Hallo allemaal!

Soms gaat niet alles zoals we willen,
Terwijl bij ons het geluk niet op kan en ons wondertje flink groeit en beweegt, kreeg ik maandag te horen dat de vader van een goeie vriendin helaas is overleden, hij was nog helemaal niet oud en wens Esther, Ronald, de kinderen en verdere familie heel veel sterkte toe te komende tijd!

Maar dat was nog niet alles deze week, gisteren kregen wij te horen dat er bij de zus van mijn overleden oma helaas ook borskanker is geconstateerd…..vandaag heeft ze een scan gehad en is het afwachten hoe nu verder………..

bah, maar helaas, dat is de realiteit van het leven……….

Ondanks al die nare verhalen wil ik jullie wel laten zien hoe het bij ons gaat,
De afgelopen dagen zijn we weer druk aan de slag geweest,

Img_0234
Danny mocht een plafondje slopen en daar liet hij zich helemaal gaan!!!!!!!!!!

Img_0237
Er lijkt geen einde aan het stof en puin te komen!

Maar boven gaat het nu in 1 keer erg hard,
Img_0241

De babykamer was eerst geel met oranje en nu is alles al heel mooi wit!
Ja wij werken lekker door maar zijn er nog lang niet!
Helaas leer je met dit soort aktiviteiten wie je echte vrienden zijn en wie niet………………..

Met de hondjes gaat het redelijk, Woezel is sinds dat wij terug zijn van vakantie niet helemaal de oude, ook vandaag was ze weer ziekies, spugen en diarree, we houden haar maar extra goed in de gaten!
Ook hebben ze natuurlijk door dat wij erg druk zijn, s’avonds liggen we dan ook met zijn allen voor dood vogeltje op de bank
Img_0233

Hoe vinden jullie Krummel de acrobaat?
Img_0217

mooi he!

Nou jongens, ik ga lekker op de bank liggen, helaas Danny is er niet, hij is lekker naar een concert van Marco Borsato. Ik zou eigenlijk ook mee gaan maar omdat het staan plaatsen zijn, heb ik besloten om niet mee te gaan. Ik vind het erg jammer maar ga niet onnodig risico lopen!

Nou dikke zoen van sabien

7 gedachtes over “soms zit het mee, soms zit het tegen….

 1. Jeetje Sabien, wat word het al leuk zeg.. slapen jullie er al? Weet zeker dat het heel mooi word. Kijk ieder dag op je weblog of je weer nieuws hebt.. Hartstikke leuk dat je de weblog bijhoud met foto,s en verslag.. Heel veel succes nog met klussen!!

 2. Hallo,
  Leuk dat julie weer terug zijn en dat we je nieuwe berichten weer kunnen lezen!! Ziet er allemaal goed uit daar in jullie nieuwe huisje! Ik hoorde en zag al dat alles goed met jou en de kleine gaat, mooi zo! Tot het volgende bericht..liefs Ashley

 3. Hoi Sabien,
  Dank je wel voor je berichtje op mijn web-log.Tuurlijk is het goed als je me toevoegt aan je lijst.Ik voeg jou ook ff toe aan mijn web-log.
  Leuk hoor,dat we samen zwanger zijn.
  Ik wens je een hele fijne zwangerschap en voor straks een wolk van een baby.

  Liefs Wendy

 4. Hoi Lieffies,

  Hoe gaat het met jullie? Ik hou alles weer keurig bij… ben weer helemaal op de hoogte!! heb de datum in mijn mobiel gezet, Spannend, wat zal het worden een jongetje of een MEISJE hihi? vandaag was bij ons de klusser weer aan de slag geweest met het renoveren van het toilet.. Konden wij mooi aan de slag met behang van de muren halen, Dat mag eigenlijk niet als we nog niet getekend hebben maar vragen kostte niets!! Sieb bij jouw ging het veel sneller!!!! A.s maandag tekenen, als ik volgende week een gaatje vrij hebt bel ik je en kom ik helpen.. Dikke kus tante kim
  Lieffie doe je rustig aan XXXX

 5. Wat lekker dat je het zo ziet op knappen Sabien. Word echt een paleisje.. Is het nog gelukt met het plafond? Wat een troep en een stof heb je daar dan van. Nog eventjes.. en dan kunnen jullie lekker genieten van jullie mooie huis..

Geef een reactie