bob de bouwers!

Hallo Allemaal,

hier weer een logje van ons! Alles gaat super goed, we zijn weer helemaal gewend aan het koude kikkerlandje!
Zoals ik al zei, zijn we lekker druk aan het klussen in ons nieuwe huisje!
Img_0192_1
Mijn papa en ik in overleg!

Danny was ook erg druk, hij had alle gaskachels verwijderd omdat er cv inkomt, terwijl hij in de eetkamer bezig was,
Img_0193
kwam er achter de kachel een hele mooie schouw te voorschijn;
Img_0194

Danny is heel voorzichtig te werk gegaan en uiteindelijk was dit het resultaat;
Img_0196

Verder kwam Kim ook nog even helpen,
Img_0199

en hier ben ik druk in de weer met de schuurmachine in de toekomstige babykamer!
Img_0200

Verder hebben mijn paps en mams vandaag een kast gesloopt,
Img_0205

mama wordt agressief,
Img_0206

van onderen!!!!!!!!
Img_0209

en toen was er geen kast meer!!!!!
Img_0212

Ja we hebben weer hard gewerkt! maar blijven nog steeds lachen!
We zijn er nog lang niet maar eens……….is dit het mooiste huisje van heel het GOOI!!!!!!!

dikke zoen van sabien

7 gedachtes over “bob de bouwers!

 1. Leuk weer je verslagje.. Ik miste het al, zat iedere keer te kijken of er alweer wat stond. Wat groeit je buik hard zeg.. Je kan het nu echt goed zien hoor.. en nog heel eventjes en dan ga je het kindje ook goed voelen. Het is jammer dat ik niet in de buurt bij je woon anders had ik je graag een dagje geholpen met klussen. Schieten jullie al lekker op?

 2. hoi bien, wat een heerlijke vakantie was dat. alles mee de zon je kanjer en je kindje. leuke schoonmoeder wat wil je nog meer. nu jullie huisje nog en dan heb je echt alles. huisje boompje beestje,s. liefs van jan en celine

 3. Jeetje Sabien, wat word het al leuk zeg.. slapen jullie er al? Weet zeker dat het heel mooi word. Kijk ieder dag op je weblog of je weer nieuws hebt.. Hartstikke leuk dat je de weblog bijhoud met foto,s en verslag.. Heel veel succes nog met klussen!!

 4. Hallo,
  Leuk dat julie weer terug zijn en dat we je nieuwe berichten weer kunnen lezen!! Ziet er allemaal goed uit daar in jullie nieuwe huisje! Ik hoorde en zag al dat alles goed met jou en de kleine gaat, mooi zo! Tot het volgende bericht..liefs Ashley

 5. Hoi Sabien,
  Dank je wel voor je berichtje op mijn web-log.Tuurlijk is het goed als je me toevoegt aan je lijst.Ik voeg jou ook ff toe aan mijn web-log.
  Leuk hoor,dat we samen zwanger zijn.
  Ik wens je een hele fijne zwangerschap en voor straks een wolk van een baby.

  Liefs Wendy

Geef een reactie