Vakantie!!!

Hallo allemaal!
Hier zijn we weer, na een heerlijke vakantie in Spanje! We waren 2 weken bij Danny zijn moeder wezen logeren in Torevieja. Zij woont daar al ongeveer 10 jaar en runt daar een kroeg/eetcafe. Danny had zijn moeder een jaar niet gezien en voor mij was het de eerste keer dat ik haar zag!
Img_0183
Danny zijn mama

We hebben in die 2 weken heel veel gedaan, nm lekker eten met gezellige mensen,
Img_0133

in de zon gelegen,
Img_0066

gezwommen,
Img_0160

gekaart,
Img_0140

ijsjes gegeten,
Img_0173

op het terras gezeten,
Img_0166

en allebei voor fotomodel gespeeld!
Img_0125_1

Img_0114
wat een stuk he!?!

Ja zoals jullie zien, hebben we het erg naar ons zin gehad! Tijdens de vakantie is mijn buikje flink gegroeit, op mijn buik liggen gaat bijna niet meer, ik voel en zie nu duidelijk mijn baarmoeder. Ook voor Danny wordt het met de dag leuker, hij ziet en voelt mijn buik ook groeien en geeft elke avond trouw een kusje op mijn buik! Vandaag zijn we ook weer bij de verloskundige geweest en hebben we het hartje gehoord! Alles was weer prima in orde, bloeddruk en mijn buikje zijn weer goed gekeurd! Verder twijfelde ik of ik de kleine uk al voelde bewegen maar ook vanavond was het weer erg rommelig, dat moet onze kleine uk zijn, erg grappig om te voelen, met geen pen te beschrijven…..
Echt een klein wonder…….
Trouwens 6 november hebben we weer een echo en dan wordt onze kleine uk nader bekeken en…. is het geslacht te zien, tenminste, als onze uk mee werkt!!!!

Verder waren de hondjes niet mee op vakantie, Woezel was bij mijn moeder en heeft zich daar prima vermaakt met Sterreke(haar zusje) en Rakker. En Krummel mocht bij de buurtjes logeren en lol maken met hondenvrienden Tom en Bo. Wij hebben de hondjes enorm gemist en waren dan ook erg blij om op Schiphol ze weer in de armen te sluiten!
Mama, Ronald, Frans en Jenny, nogmaals bedankt dat jullie zo goed voor ze hebben gezorgt!

Trouwens jullie beseffen zeker wel dat Danny en ik sinds de vakantie nu officieel samen wonen, zijn huis is nu echt verkocht en dus wonen we nog tussen de dozen in Bussum, zodra ons huisje in Naarden klaar is gaan we over!

Sinds maandag zijn we daar dan ook druk mee bezig, de aannemer heeft het halletje geplaatst, de plafonds zijn vernieuwd en de muren zijn gestucked. Nu zijn wij de plafonds aan het doen, gaatjes vullen en dan witten, en ik was vandaag druk met de trap naar zolder en de deur kozijnen van de slaapkamer. Er moet nog veel werk verzet worden maar we zijn in iedergeval bezig!
Img_0192
Mijn papa en ik!

We zullen jullie nu dus goed op de hoogte houden hoe het allemaal vordert in ons paleisje!!!
Mochten jullie je nou een keer vervelen, in Naarden is genoeg te doen hahahaha

dikke zoen van Sabien

3 gedachtes over “Vakantie!!!

 1. Dag Sabine,
  Wat een leuke site. We proberen je al een half jaar te bellen maar dit is erg ingewikkeld omdat we maar niet achter je nummer komen. Pepique en Thijn willen graag dat je snel komt oppassen. Bel ons want we kunnen je niet bereiken….

  Onze nummers zijn:
  Ingrid 06-23011734
  Mark 06-51546736
  Mark + Ingrid 035-5230388

  Groet,
  Mark en Ingrid

 2. Leuk weer je verslagje.. Ik miste het al, zat iedere keer te kijken of er alweer wat stond. Wat groeit je buik hard zeg.. Je kan het nu echt goed zien hoor.. en nog heel eventjes en dan ga je het kindje ook goed voelen. Het is jammer dat ik niet in de buurt bij je woon anders had ik je graag een dagje geholpen met klussen. Schieten jullie al lekker op?

 3. hoi bien, wat een heerlijke vakantie was dat. alles mee de zon je kanjer en je kindje. leuke schoonmoeder wat wil je nog meer. nu jullie huisje nog en dan heb je echt alles. huisje boompje beestje,s. liefs van jan en celine

Geef een reactie