Wat een drukte!

Hallo allemaal!

Ja alweer 2 weken geleden dat ik wat van me heb laten horen, maar zoals jullie misschien al dachten was ik erg druk!

Oke waar zal ik beginnen:
Allereerst gaat het met ons klein wondertje erg goed, moeders gaat al een leuk buikje krijgen maar nog niet zo duidelijk om het jullie te laten zien haha!
Aankomende woensdag ben ik alweer 16 weken zwanger, snel gaat het he!
Img_0014
Zo ziet ons kindje er ongeveer nu uit! echt al een mensje he! gaaf he!

Verder gaat het goed met ons nieuwe huis, het leek erop dat we voor onze vakantie nog konden gaan klussen maar dat ging niet door! De aannemer is nu druk in de weer met alle plafonds te vernieuwen, een hal aan het maken en de muren te stucen. Waarschijnlijk zijn ze eind van volgende week klaar. Ondertussen staan Danny zijn spullen al lang en breed in het nieuwe huis op zolder, want de lieverd is nu echt zijn huis kwijt…. helaas kunnen zijn spullen niet bij mij staan omdat het bij mij ook aardig vol staat met dozen,
Img_0011

en nog meer dozen,
Img_0012

en andere troep!
Img_0013

Ja ik weet het, ik heb een hoop spullen!!!!
Maar als het straks allemaal is uitgepakt is het wel super gezellig bij ons. De afgelopen dagen zijn dan ook besteed aan:
gordijnen uitzoeken en bestellen,
eetkamerstoelen kopen,
verf kopen,
vakantiespullen kopen,
nog meer dozen inpakken,
en ideeen opdoen voor ons nieuwe stekkie en we zijn er aardig uit hoe we het allemaal straks willen!
Na de vakantie hoeven we dat dus niet meer te doen en kunnen we direct aan de slag! JOEPIE….

Verder moest er tussendoor ook nog even wat centen verdient worden, en dus kon ik 2 middagen bij mijn oppaskindjes aan de slag! was erg gezellig en Sion, mocht met zwemmen alvast oefenen om met kleren aan te zwemmen!
Img_0006_2
Sion staat in het midden!

Oke en dus gaan we morgen lekker op vakantie, Krummel is dan logeren bij de buurhondjes, Bo en Thomas, en hij is sinds gisteravond al bij hun omdat ze naar de camping gingen! Woezel is nu nog thuis en moest gisteravond wel even wennen, was Krummel echt kwijt, en buiten keek ze steeds om waar hij was…. en ook ik vond het wel vreemd……
Morgen worden we door mijn mams en Ronald naar schiphol gebracht en Woezel mag bij hun logeren, en kan ze met Rakker en Sterreke spelen!
Het is dan de eerste keer dat ik mijn hondjes langer dan een dag niet bij me heb….. zijn nog nooit ergens wezen logeren dus ik denk dat ik daar wel even aan moet wennen……….
snik snik…. ik zit nu al bijna te janken hahahaha

Maar goed de vakantie komt nu toch echt dichtbij, morgen ochtend nog koffer inpakken, en dan om 14.00uur worden we opgehaald!!!
Joepie kan niet wachten! lekker zonnen, zwemmen, lezen, niksen, slapen, eten, drinken, winkelen, en genieten ven elkaar en mijn buik!
Jongens tot over 2 weken!

liefs van mij

7 gedachtes over “Wat een drukte!

 1. gaaf he? ik heb alleen de uitzendingen gemist, maar misschien heb jij het opgenomen? en kan ik dat ik een keer zien, jenny belde wel maar ik was te laat en gelukkig je bent er had ik wel ingesteld maar een beetje verkeerd! het tijdschrift ziet er super uit. wat een mooie foto,s! de groeten tot ziens. liefs van celine

 2. Hey Sabien,

  Ik heb je inderdaad op t.v. gezien! En nu sta je ook nog eens op de cover van een blad.

  Zo begint het wel allemaal. Kijk maar uit Dan anders wordt ze straks nog bekend ook!

  dikke kus romy

 3. Dag Sabine,
  Wat een leuke site. We proberen je al een half jaar te bellen maar dit is erg ingewikkeld omdat we maar niet achter je nummer komen. Pepique en Thijn willen graag dat je snel komt oppassen. Bel ons want we kunnen je niet bereiken….

  Onze nummers zijn:
  Ingrid 06-23011734
  Mark 06-51546736
  Mark + Ingrid 035-5230388

  Groet,
  Mark en Ingrid

 4. Hoihoi, ik las je berichtje op m’n log. ‘kga jou ook ff linken hoor. Leuk dat we (bijna) net zover zijn. Superhandig zeg, die kraamzorg-ervaring. Komt toch maar mooi van pas. Ik ga je verhalen volgen!
  Groetjes Suuz (kleinepluis.web-log.nl)

Geef een reactie