Onze kleintje doet het erg goed!

Oh wat is dat fijn zeg!
Gisteren hebben we onze kleine uk weer mogen zien!
We waren niet echt zenuwachtig maar het was toch wel weer spannend. Zeker omdat Leontien van Moorsel net zo ver was als ik en dus een miskraam heeft gehad! Ik weet het, ik moet me niet vergelijken met haar maar toch…….
Maar met ons kleine ukje gaat het helemaal goed, is nu helemaal compleet,

13_weken_echo1

Het kleine wondertje bewoog enorm goed en het hartje klopte weer prima!
Verder is de kleine uk weer opgemeten en het blijkt dat ik 1,5 week verder ben in de zwangerschap!
dat betekent dat ik niet 1 april ben uitgerekend maar 21 maart 2007!
hoe vinden jullie dat?!

13_weken_echo2
Zien jullie het handje en beentje?

Verder gaat het goed met me, dinsdag was ik lekker aan het inpakken toen ik om 11 uur werd gebeld voor een bevalling! Hup gauw in de auto en sjeesen maar!
Om half 6 was ik weer thuis en was ik gesloopt, pijn in me rug van het inpakken, en dan de hele middag op een bed zitten om een kind ter wereld te helpen kost veel energie! Ik was dan ook helemaal op, ben gaan douchen en heb daarna voor dood vogeltje op de bank gelegen! Ja daar moet ik wel aan wennen, dat ik veel minder energie heb! hoop dat het snel weer terug is!

Verder kunnen we helaas nog niet gaan klussen in ons huis want de aannemer zit er nog in en is nog wel even bezig! we wachten geduldig af!
Verder heb ik maandag nog heel triest nieuws gehoord! Fedor de hond van een vriendin van mij moest onder het mes ivm een tumor in zijn poot en heeft het niet gehaald! Fedor was een heerlijke hond en was de enige grote hond waar ik zo gek op was! Es hou je haaks en ik denk aan je………

Nou had ik nog meer nieuws?? nee volgens mij niet, ja dat ik natuurlijk enorm aan het inpakken ben en gek wordt van alle spullen die ik heb, en dat ik vanavond op tv kom!

Eerst ga ik met mijn mams en 2 collega’s naar de uitzending van Life and cooking en daarna ben ik te zien in het nieuwe programma van Carlo Boshard, GELUKKIG JE BENT ER! Na het optreden van Jacq dxc3¡ncona kom ik in beeld want dan moet ik zeggen hoe hij het deed!!!!!!! LACHE HE!
Ik was er samen met mijn zusje dus die komt vast ook in beeld!

Dikke kus van die zwangere

2 gedachtes over “Onze kleintje doet het erg goed!

  1. Mooie echo foto’s!
    Ik krijg volgende week mn eerste echo en kijk er nu al naar uit! Ik ben echt zo ontzettend benieuwd.
    -x- Zij
    (www.mijnzwangerschapdagboek.web-log.nl)

  2. Moet veel aan je denken blijf het zo leuk vinden en zzooooooooo op het goede moment allemaal!!!!
    Goed om te lezen dat het zo goed met je gaat!!!! en met de kleine in je buik.. geniet dikke kus Sabrina

Geef een reactie