Logeren!

Hallo Allemaal,

Hier gaat alles lekker, ben gisteren weer even in het huis wezen kijken en de aannemers zijn al lekker druk bezig En als het even mee zit kunnen we maandag al wat gaan klussen!!!! super he?!?!

Thuis zijn we dus druk aan het inpakken! Ik heb een hoop spullen maar zoveel………. mijn hemel!

Gelukkig hebben we ook wat afleiding tussendoor want zo had ik het afgelopen weekend 2 logees!
Danique en Chemene kwamen gezellig logeren! (hun ken ik van het kinderdagverblijf waar ik heb gewerkt)

Vrijdagmiddag heb ik ze opgehaald en toen we thuis kwamen zijn de meiden lekker onder de douche geweest!
Img_0102

Na heerlijke patatjes te hebben gegeten zijn de meiden naar bed gegaan!
En al snel lagen ze heerlijk in dromenland!
Img_0109
Danique in dromenland!

en Chemene!
Img_0110
Zijn ze niet lief??

De volgende ochtend hebben de meiden heerlijk gespeeld met de hondjes, Rakker, 1 van de hondjes van mijn moeder logeert op het moment ook bij mij, dus de meiden konden hun lol op!
Img_0111

Daarna zijn we lekker op de hei wezen wandelen en de meiden vonden het prachtig, ook nog even in de speeltuin gespeeld,
Img_0120

Ja het was erg gezellig! Meiden wanneer komen jullie weer logeren??

Verder was ik zondag even in mijn oude buurtje, Amsterdam Noord en daar was een heel groot buurt feest aan de gang! Het was erg gezellig, er was een rommelmarkt, allemaal attracties, heel veel eet en drinktentjes en live muziek!
De meeste weten misschien nog wel dat ik in een snackbar heb gewerkt, en mijn oude baas was er ook en die stond natuurlijk patat te bakken! We hebben herinneringen opgehaald en even leek het of ik weer terug in de tijd was! verder ben ik heel veel oud bekenden tegengekomen!
Img_0128

En zoals ik al zei was er dus live muziek, en weet je wie er ook was???
MARIANNE WEBER… nou dan ben je toch blij? of niet dan?
Img_0125

Verder zijn Willeke en ik gisteren bij de opnames geweest van GELUKKIG JE BENT ER! met Carlo Boshardt. Een onwijs leuk programma, met o.a Irene Moors en Jacq Dancona. natuurlijk zaten wij op de 2de rij en ja hoor Sabien komt met haar grote hoofd echt in beeld, want ik moest zeggen wat ik van het stuk van Jacq Dancona vondt!!!!!!!!!! arghhh. Wolter Kroes kwam ook ff langs en die heeft nog ff een liedje gezongen, en de hele zaal ging uit zijn dak! We hebben vreselijk gelachen, dus jullie moeten volgende week zondag echt gaan kijken hoor! Maar dan niet alleen naar Gelukkig je bent er, maar ook naar Life en Cooking, want daar ga ik ook naartoe!

Dus zondag allemaal kijken naar LIFE EN COOKING en GELUKKIG JE BENT ER!

Dikke zoen van sabien

5 gedachtes over “Logeren!

 1. hallo bien en danny, ik ben geen klusser maar ik heb wel een paar leuke zelfgehaakte vallen met rozen, ecru gratis af te halen.als het je smaak niet is, ook niet erg. ik vindt het een leuk huis en wens jullie enorm veel geluk met alles wat er nog te gebeuren staat! liefs van celine en jan.

 2. Hoi Lieffie,

  Bij deze meldt ik mij aan voor de klus in het Gooi van het blok!!! hahaha
  Gaan wij eigenlijk gelijk van start net als het blok van tv????
  Het wordt een hele drukke maand maar er zulllen vast een aantal dagen bij zitten dat ik kan helpen schuren, verfen en sjouwen want dat mag jij niet meer siebbie!!!!

  Wanneer gaan we beginnen 1 oktober of eerder???? Kan niet wachten……..

  Dikke kus Kim

 3. Gefeliciteerd met jullie super woning! Ik wens jullie heel veel geluk en liefde toe.

  Maar eerst lekker met vakantie en dan komt de rest vanzelf.

  dikke kus rooms

 4. Dag tortelduifjes,

  Nou, kom maar op met een kwast en een pot verf. Ik wil wel komen helpen met klussen hoor! Huisje ziet er erg leuk uit by thr way. Heel veel plezier alvast in jullie nieuwe stulpje!

  Groetjes Hanneke
  (ex-dorpsgenoot van je vent!)

Geef een reactie