Danny 37 jaar!!!!!

Voor ik over de verjaardag van Danny begin moet ik jullie even mededelen dat de oom van mijn vader afgelopen zondag is overleden! Ome Ab was al een tijdje ziek en ik had van de week zijn vrouw (tante Roel) nog aan de telefoon om te vragen in welk ziekenhuis Oom Ab lag zodat ik nog even langs hem kon gaan…… helaas het heeft niet meer zo mogen zijn…………
Alle familieleden van Oom Ab wens ik heel veel sterkte toe de komende tijd en samen met Opa Miedema leeft ie verder in onze gedachtes!

Hiep Hiep Hoera voor mijn mannetje!!!! Gisteren is hij 37 jaar geworden!!
Img_0063

Vinden jullie hem niet schattig met zijn feestmuts op?
Danny zijn feestje begon zondagavond al waar hij in bed zijn 1e cadeau heeft gekregen… nee geen gekke dingen denken maar hij heeft tandenstokers gekregen! vaag cadeau he maar dat is de grap bij ons met NEP cadeaus! hahahaha

maandagochtend was het dan tijd voor alle andere cadeaus! nou meneer mocht niet klagen!
S’avonds kwamen Kim en mijn moeder en Ronald eten, we aten lekker mossellen en iedereen zat lekker te smullen!
Img_0065

En natuurlijk kreeg Dany nog meer cadeautjes!
Img_0064

Het was een gezellig avondje met niet zo heel veel mensen maar het was erg gezellig!

Danny kan tegenwoordig zijn ogen niet van de LEGO afhouden… (Wordt het dan een jongen???) en dus heeft ie van mij een doosje LEGO gekregen en daar heeft ie gisteravond even meegespeeld…… hoe oud werd ie ook alweer?????
Img_0068

De cadeautafel!
Img_0070
Ja meneer is enorm verwend!

En……. ik heb ook nog een cadeautje gekregen!
namelijk het eerste truitje/jurkje wat ik droeg toen ik net geboren was!
Img_0072
lief he! dat heeft mijn moeder de afgelopen 24,5 jaar heel goed en veilig bewaard!
Kan het me bijna niet voorstellen dat over 7,5 maand ons kindje MIJN truitje aanheeft…..!!!
Heb nog ff om aan het idee te wennen!

Verder kan ik jullie vertellen dat ik een mail heb gekregen van de vriendin van mijn biologische vader,( heb al z’on 13 jaar geen contact meer hen……)
Ik wil er nog niet te veel over kwijt want Willeke en ik moeten het even tot ons door laten dringen…. er komen zoveel dingen boven drijven die wij al die tijd diep weg hebben gestopt dus we moeten even bedenken hoe we daar mee omgaan!

En dan hebben we nog wat te vertellen……
want Danny zit op dit moment bij de makelaar omdat er een bod op zijn flat is uitgebracht! SPANNEND!!!!!!! Wij houden jullie op de hoogte!

Dikke kus van die zwangere

6 gedachtes over “Danny 37 jaar!!!!!

 1. papa danny, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens jullie een fijne tijd met alles erop en aan! bien heb jij het borduurlapje niet meer nodig? of die kleerhangers? ik hoor van je, liefs van celine

 2. Hi Sabien

  Van harte met je kindje. Ik hoorde het vandaag van Monique. Ben zelf natuurlijk gisteren pas weer thuis gekomen na 71/2 week Zuid Frankijk. Heb dus direct je weblog even opgezocht. En ook van harte met de verjaardag van Danny.
  Zog goed voor jezelf

  Liefs Henny

 3. Hoi Zwangere schat van me,

  Was erg gezellig maandag! Alleen van die mosselen moet ik dus echt afblijven.
  Dat gaat bij mij niet goed in mijn buikkie!
  Verder is dat meisje langs geweest en heeft die bodywarmer opgehaald wat schattig! Nou lieffie heel veel succes met danny hoop dat het rond is vandaag!

  Trouwens heb vandaag op Woningnet zitten speuren en heb gereageerd op 2 huizen in noord! Ben benieuwd hoever ik sta op de lijst.
  Ergens bij het Hoogt???? en de volendammerweg???? Zijn niet mijn favoriete pleekkies ben benieuwd het sluit op 11 sept.
  Nou lieffie, ik hoor het wel nog fijne dag en heb mij vandaag nog even ziek gemeld ga zondag dan weer lekker aan de slag!!!

  Dikke kusssss tante Kim

 4. Gezocht i.v.m.toekomstige verhuizing van huidige vriend , een nieuwe vriend voor vriendschappelijke omgang, moet van koken houden en er eindeloos over kunnen lullen en in Velp (gld) wonen.

  Groetjes Jaap

Geef een reactie