Daar zijn we weer!

Hallo allemaal!

Wat een vervelende saaie zondag he! bah je wordt er bijna depri van!

Maar goed het feit dat er nieuw leven in mijn buik groeit, maakt alle moeilijkheden een stuk mooier……

Hier gaat alles lekker zijn gangetje!
Van de week voor de eerste keer naar de verloskundige geweest en dat was allemaal goed!
Img_0056
Leuk he mijn verloskundige kaart! (normaal zie ik die alleen maar in mijn gezinnen en nu heb ik er zelf gewoon 1!!!)

wat belangrijke dingen doorgenomen en over 6 weken mag ik weer terug komen!
Verder is het nu definitief rond dat Danny en ik 1 oktober op vakantie gaan, lekker naar 2 weken naar spanje, naar Danny zijn moeder! kan niet wachten!

Met de hondjes gaat ook alles goed, behalve dan dat Woezel weer is pech had…… ja ze heeft van de week blijkbaar haar nagel gebroken en dus kon ze niet meer op haar pootje lopen! even aangekeken maar ze was toch echt zielig dus hup SIEB kon weer naar de dierenarts, nageltje eruit getrokken, prikje tegen de pijn, antibiotica mee en Sieb was weer 50 euro lichter!
Img_0048

Helaas was het toen nog niet over want Woezel heeft de hele avond en nacht lopen spugen, waarschijnlijk door het prikje! nu gaat het al weer iets beter, ze staat er al wat meer op maar is nog erg zielig hoor haha!

Verder is het bij mijn mams helemaal aan kant en ziet het er weer toppie uit!
Nou morgen trouwens groot feest want Danny is dan jarig en wordt 37 jaar!!!!!!!!!!!
HIEP HIEP HOERA!

Nou jongens allemaal weer ff een reactie achterlaten en dan zie ik jullie van de week weer!

dikke knuf van die zwangere muts

2 gedachtes over “Daar zijn we weer!

  1. papa danny, van harte gefeliciteerd met je verjaardag en ik wens jullie een fijne tijd met alles erop en aan! bien heb jij het borduurlapje niet meer nodig? of die kleerhangers? ik hoor van je, liefs van celine

  2. Hi Sabien

    Van harte met je kindje. Ik hoorde het vandaag van Monique. Ben zelf natuurlijk gisteren pas weer thuis gekomen na 71/2 week Zuid Frankijk. Heb dus direct je weblog even opgezocht. En ook van harte met de verjaardag van Danny.
    Zog goed voor jezelf

    Liefs Henny

Geef een reactie