Bijna echo!

Hallo allemaal

hier weer een berichtje van die zwangere huismus! hahaha

Alles gaat goed, ben als het goed is nu 7,5 week zwanger en we genieten er enorm van! donderdag hebben we de echo en horen we wanneer ik officieel ben uitgerekend! spannend hoor.

Hoe voel ik me verder, nou volgens mij mag ik niet klagen, ben eigenlijk niet tot nauwelijks misselijk, een enkele keer wel maar dat is dan in de loop van de dag, dus niet s’ochtends zoals je vaker hoort! Verder merk ik absoluut dat er het 1 en ander aan de hand is en gaat mijn buik enorm tekeer, vaak zijn dat dan mijn darmen ofzo want voelt namelijk hoger aan!!! maar goed dat betekent dus ook dat ik wel wat moeite heb om mijn buik in te houden hahaha maar de broeken kunnen gelukkig nog gewoon aan hoor!

Verder gaat het hier prima, ook met danny, die heeft van de week een reactie van de makelaar gehad dat er iemand via de mail wat info vroeg over zijn appartement! spannend!!!!

100_4008

Ook met de hondjes gaat het goed, Woezel is sinds een paar dagen loops, dus die moet met een broekje aan in huis lopen! Krummel vind dat natuurlijk erg interresant maar dat is ook alles nog, hahaha hij is nog veel te jong!!!!

Natuurlijk ben ik ook nog gewoon lekker druk aan het werk maar ook met Sjefkes en Ann gaat het super!
de website is aangevraagd en goedgekeurd dus als Jenny (een vriendin van mij) terug is van vakantie gaan we de site verder afmaken en kan er online geshopt worden! hou dus de site in de gaten voor alle ontwikkelingen:
www.sjefkesenann.nl

om jullie vast een kleine indruk te geven heb ik nog wat leuke foto’s van de producten!
100_4005
De fotolijstjes

100_4006
en de tissuesdozen

Leuk he!

nou jullie zijn weer op de hoogte! en als we donderdag de echo hebben gehad zal ik jullie op de hoogte brengen oke?

liefs vanuit Bussum

8 gedachtes over “Bijna echo!

 1. Hee Sabien,

  Goed om te horen dat alles goed gaat!!!! Het is inderdaad allemaal wel heel spannend he!!!
  Wanneer heb je je volgende echo????
  ik had ook dat rare gevoel als of je iedere keer van de wereld kan gaan…. schijnt er bij te horen en is naar 3 maanden helemaal over.. geniet er maar lekker van.. dat mooie gevoel.. kus

 2. Lieve Sabien.. gaaf hoor.. en leuk dat we allemaal zo mee mogen genieten.. Misschien leuk om ook zo.n banner/balkje te maken met hoelang het nog duurt tot de baby komt? Kus Sija

 3. Hoi Sabien, ik kom net terug uit Hongarije en lees dat je zwanger ben. Van harte gefeliciteerd en geniet van je zwangerschap!!!Helaas horen daar ook zwangerschapskwalen bij ,maar die gaan meestal na een tijdje weer over. Groetjes Jolet

 4. ik ben blij voor jullie dat het goed gaat met moeder en kind, de spullen voor sjefkesenann zijn ook kleurig. ga lekker zo door en let een beetje op jezelf. liefs van jan en celine

 5. HOI LIEVE SIEB EN DANNY,
  ALLER EERST VAN HARTE GEFELICITEERD MET HET KINDJE WAT KOMEN GAAT,IK VIND HET ECHT SUPER VOOR JE WANT IK WEET HOE GEK JE OP KLEINE KINDJES BENT.
  WE MOETEN GAUW EENS WAT AFSPREKEN OF EEN KEER MAILEN MET ELKAAR.
  IK WERK NOG STEEDS VOOR HET ROC EN PRAAT NOG VAAK OVER JE MET MIRJAM EN OVER ONZE LEUKE TIJD OP DE FRED ROESKESTRAAT

  LIEVE SCHAT VEEL GELUK MET DANNY EN IK BLIJF OP DE HOOGTE VIA JE WEBSITE
  KUS MOON {JE STIEFMOEDER HAHAH}

Geef een reactie