Alles gaat goed!

Hallo allemaal

na een weekje hard werken was ik vrijag, zaterdag en zondag lekker vrij!

Allereerst kwam Kim donderdag na haar werk even langs en die bleef gezellig slapen! we hebben het weer erg gezellig gemaakt!
vrijdagmiddag kwam Suus gezellig langs en samen zijn we ff het dorp in geweest en hebben we boodschappen gedaan!

Zaterdag heb ik weer even wat werk besteed aan onze shop en ik kan zeggen dat ik er best wel een rommel van kan maken!
100_3994

Maar het resultaat mag er wezen!
Let op: dit is nog maar een greep uit de collectie maar dat volgt snel!
100_3993

100_3995
Ja er wordt hard gewerkt, ook zijn er al aardig wat tissuesdozen en fotolijstjes klaar, maar dat volgt later!
Mocht je het leuk vinden laat het me weten want alles is te bestellen bij ons! en over een tijdje is ook onze internet site http://www.sjefkesenann.nl online.

Verder heb ik zaterdag nog even geshopt en heb ik dit leuke bordenrek op de kop kunnen tikken….. uitverkoopje hahaha
100_3992
Leuk is ie he!

S’avonds ben ik met mijn moeder naar Aalsmeer geweest want we konden naar de uitzending van CHAR!!!!! JAAAAAAA dat was gaaf joh, ook had ik ff geregeld dat we vooraan zaten anders keek je naar Char haar rug en dus mochten wij bij de familieleden van de gasten zitten! hahaha dat betekent dus dat we regelmatig in beeld komen! ben benieuwd en ik hou jullie op de hoogte wanneer het uitgezonden wordt!

Vandaag ben ik met Danny, mijn moeder en Ronald naar Amsterdam geweest waar we naar de ij-hallen zijn geweest, dat is een hele grote vlooienmarkt en Danny en ik hebben flink geshopt voor ons kleine wondertje!
erg leuk hoor!

Met mij gaat het verder goed, mag niet klagen met hoe ik m voel maar het gaat flink tekeer daar beneden! Er moet natuurlijk veel werk verricht worden want wij krijgen natuurlijk het allermooiste kind! hahaha
nee zonder dollen, het gaat goed met me, maar ben nog steeds erg moe en lamlendig! Kan het niet goed uitleggen maar ben af en toe een beetje misselijk en af en toe lijkt het ook wel wat duizelig! Gelukkig eet en drink ik goed dus dat is alleen maar fijn!

Ik kan niet wachten totdat we daadwerkelijk iets gaan zien enzo, want zo is het nog allemaal best onwerkelijk! heb ook grote angst om het kleine moppie te verliezen, maar we blijven positief denken en duimen!

noou jongens dikke zoen van hier en tot de next log!

7 gedachtes over “Alles gaat goed!

 1. Hoi Sabien
  Ik vind het nogmaals tegek dat je zwanger bent, ik wist het natuurlijk al van jou.
  Het is echt een wonder, zoals je weet heb ik ook een kleine meid van 7 maanden.
  Het is echt genieten hoor.
  Maar geniet nu maar eerst lekker van je zwangerschap.
  Groetjes van Natasja

 2. Hoi Sabien,

  Wat leuk om te zien dat je zwanger bent, van harte gefeliciteerd! Je zal wel denken wat moet die nou! Nou, ik ben ook zwanger, ik wilde vragen of je bij mij wilt kramen, maar ik denk dat we een week of 4 na elkaar zijn uitgerekend. Spannend joh, ik hoop dat alles goed met je gaat. Een dikke kus van Kevin. Wellicht tot mails. Henrike Veerman

 3. Hee Sabien,

  Goed om te horen dat alles goed gaat!!!! Het is inderdaad allemaal wel heel spannend he!!!
  Wanneer heb je je volgende echo????
  ik had ook dat rare gevoel als of je iedere keer van de wereld kan gaan…. schijnt er bij te horen en is naar 3 maanden helemaal over.. geniet er maar lekker van.. dat mooie gevoel.. kus

 4. Lieve Sabien.. gaaf hoor.. en leuk dat we allemaal zo mee mogen genieten.. Misschien leuk om ook zo.n banner/balkje te maken met hoelang het nog duurt tot de baby komt? Kus Sija

 5. Hoi Sabien, ik kom net terug uit Hongarije en lees dat je zwanger ben. Van harte gefeliciteerd en geniet van je zwangerschap!!!Helaas horen daar ook zwangerschapskwalen bij ,maar die gaan meestal na een tijdje weer over. Groetjes Jolet

 6. Hoi Sieb

  Hoe is het ermee, met ons alles oke.
  Ik blijf je weblog natuurlijk wel volgen.
  Maar we verwachten natuurlijk wel dat er ook foto,s van je mooie buikkie op komen te staan.

  groetjes natasja

Geef een reactie