Echt zwanger!

Hallo allemaal

Ik ben alweer bijna 6 weken zwanger en voelde me al die tijd best wel goed! Af en toe wat gerommel in mijn buik en ik slaap niet zo heel er goed, nu wordt ik dus regelmatig wakker, terwijl ik normaal nooit problemen heb met slapen, zelfs niet met dit warme weer!
Maar goed dat was te doen, maar sinds vandaag heb ik toch het idee dat ik wat misselijk ga worden, in ieder geval vandaag dan, want rond een uur of 11 vannochtend ( ik was aan het werk) voelde ik me niet zo fijn! Weet niet hoe ik het moet om schrijven maar echt top was het niet hahaha
helaas heb ik ook ontdekt dat hormonen nu erg goed werken, vandaag heb ik volgens mij het record verbroken met janken!!!!!! echt te erg…. ik kan om alles janken! nu kan ik er even om lachen maar voel de tranen al weer branden hahaha!

Verder is iedereen heel lief voor ons, Danny maakt zixh nu al zorgen of ik niet te druk ben … hahaha lief he!!!
Ook worden we enorm verwend door onze lieve vrienden en familie! allemaal lieve kaartjes en allemaal cadeautjes! zo leuk!

Verder heb ik vandaag van een vriendin al 2 zwangerschaps shirtjes en een broek gekregen! Helemaal top natuurlijk want die kleding kost klauwen met geld! dus mochten er nog mensen zijn die nog wat hebben liggen…… dan hoor ik het wel he!!! dat geldt natuurlijk ook voor baby spulletjes he!
alles is welkom!

Maareh gelukkig is het nog niet zo ver hoor! ik pas al mijn kleren nog, al is er wel al een broek waar ik de bovenste knop los heb want anders zit ie niet lekker hahaha

Zoals jullie zien even geen foto… zou niet weten waarvan namelijk! hahaha.
dikke zoen sabien

10 gedachtes over “Echt zwanger!

 1. Lieve sabien, wat een leuk nieuws zeg.. Gefeliciteerd meid, ik wilde natuurlijk gelijk reageren maar eht lukte niet helaas.. Hopelijk nu wel.. Hou je ons wel op de hoogte hoe het gaat met je 🙂

 2. heej lieve Danny en Sabien!
  Ik was helemaal blij toen ik een sms van Danny kreeg! Ik vind het zo leuk!
  Hopelijk gaat alles goed en kunnen jullie heel veel genieten van deze mooie tijd en van elkaar!
  Liefs Stephanie

 3. leuke site sabien , kwam hem toevallig tegen ik was bezig wat site,s te zoeken van achternichtjes en nichtjes of neefjes. Leuk om je moeder te zien op de foto,s enjullie natuurlijk ook maar ik denk dat je me niet meer kent, jullie waren nog heel klein.Doe de groetjes aan je moeder

 4. He lieffie,

  ben weer helemaal up to date.
  Heb je weblog weer heeeelemaal gevolgd.
  Wat ben ik blij voor jullie zeg!!
  Dit gaat echt een spannende tijd worden. Wil alles horen en weten natuurlijk!

  Laat je mij even weten welke dagen je vrij bent kom ik langs tuffen

  Hel dikke kussss tante Kim

 5. Hoi Sabien
  Ik vind het nogmaals tegek dat je zwanger bent, ik wist het natuurlijk al van jou.
  Het is echt een wonder, zoals je weet heb ik ook een kleine meid van 7 maanden.
  Het is echt genieten hoor.
  Maar geniet nu maar eerst lekker van je zwangerschap.
  Groetjes van Natasja

 6. Hoi Sabien,

  Wat leuk om te zien dat je zwanger bent, van harte gefeliciteerd! Je zal wel denken wat moet die nou! Nou, ik ben ook zwanger, ik wilde vragen of je bij mij wilt kramen, maar ik denk dat we een week of 4 na elkaar zijn uitgerekend. Spannend joh, ik hoop dat alles goed met je gaat. Een dikke kus van Kevin. Wellicht tot mails. Henrike Veerman

 7. Hoi Sieb

  Hoe is het ermee, met ons alles oke.
  Ik blijf je weblog natuurlijk wel volgen.
  Maar we verwachten natuurlijk wel dat er ook foto,s van je mooie buikkie op komen te staan.

  groetjes natasja

Geef een reactie