Lekker dagje strand!

hallootjes allemaal!

hier is het maffe meisje weer! afgelopen week is er een hoop gebeurt maar als jullie het niet erg vinden vertel ik dat morgen uitgebreid!!!!! hihihihi

Vandaag ben ik even bij mijn oude oppaskindjes geweest , ik heb daar 4 jaar lang elke zaterdag opgepast en ging zelfs mee op vakantie!! Had ze al weer even niet gezien en dus moest er even bijgekletst worden! Zij gingen naar het strand in muiderberg en dus ben ik gezellig mee geweest!
100_3972
Wendeline en Emanuel

Mijn vriendinnetje Mae vond het natuurlijk een groot feest en was niet weg te slaan bij me!
100_3973
Hier heeft Mae mijn zonnebril op hahaha

Ook Sion, Davine en vriendje Thijn vonden het erg gezellig en samen hebben we dan ook heel veel gezwommen!
100_3974

Ik deed de kindjes altijd in bad bij hun thuis en droogde hun haartjes dan met een tulband! Mae vroeg ik dat dus weer wou doen omdat haar haren nat waren geworden door het zwemmen! geweldig he! hahaha
100_3977
En dus liep Mae met een tulband over het strand! we hebben vreselijk gelachen!

De kindjes hebben zich enorm vermaakt en ik vond het super om weer een dagje met mijn schatjes door te brengen!
100_3979

Nou tot snel weer met heel groot nieuws!!!!
liefs sabientje

Geef een reactie