Diesel is weer naar huis en oma's verjaardag!

Zo, de afgelopen dagen waren weer erg druk maar erg gezellig!
Allereerst heb ik vrijdag mijn kraamgezin afgesloten! Het was een erg leuk gezin! Eenmaal thuis was het weer eens tijd om de hondjes in bad te doen! Normaal neem ik ze 1 voor 1 mee onder de douche maar omdat ze met z’n drieen waren leek me dat wat lang te duren….. en dus, hup alledrie in de douchebak!

100_3910
Wat een gezicht he!

Eenmaal gewassen heb ik ze lekker afgedroogd, gefxc3xb6hnd, en geborsteld!
100_3914
En zagen ze er alledrie weer heel mooi uit!

De volgende dag werd Diesel opgehaald, en was erg enthouisiast dat zijn baasjes er weer waren! alleen toen wij een hapje gingen eten zonder de hondjes wist Diesel even niet wat er gebeurde! Gelukkig kwamen we weer terug en verloor hij zijn baasjes niet meer uit het oog hahaha.
Het was zo gezellig die avond dat we maar besloten dat Marian en Ruuf bleven slapen! En dus lagen we met z’n drieen in mijn bed! ohnee want de hondjes lagen er ook, dus met z’n 6en hahaha. Ja schat sorry, maar er was echt geen plek meer voor jouw hahaha!

Ruuf vond het erg lekker en sliep tot zeker 11 uur uit terwijl Marian en ik al ff wakker waren! erg he hahaha!
100_3919
Hier was Ruuf net wakker gemaakt door de hondjes!

Zaterdag vierde mijn oma haar verjaardag en dat was zoals te verwachten weer erg gezellig!
100_3936

Bijna iedereen was er!
100_3924
Rachelle met Savannah en

100_3922
Cheyenne

Mijn paps en mijn zwager,
100_3939

Mijn zusje en mijn tante Kitty,
100_3940

Nichtje Aniek,
100_3941

Verder waren Ron, Bart, Jarno, Jethro, Funda, Efza en Erdam ook van de Partij.
En er werd zelfs nog even gedanst:
Jaja Ron en oma lieten zich even helemaal gaan! hahaha
100_3933

Het was een erg gezellige avond en Efza en ik werden op een gegeven moment een beetje melig, en hebben we samen allemaal hele leuke foto’s van onszelf gemaakt!
100_3944

100_3945

100_3946
Ja we weten het, wij sporen niet! maareh…. dat doet niemand bij ons in de familie hahaha

Verder waren Woezel en Krummel ook mee, Krummel moest even wennen aan de hond van mijn oom en tante want die is nogal groot maar had nog wel even tijd om te poseren voor alle fotocamera’s!
100_3938

Woezel heeft het niet zo naar de zin gehad want zij is door de hond van mijn oom en tante gebeten! Woezel lag namelijk lekker op een botje te kauwen totdat Luna besloot om even te laten weten dat ze in haar tuin lag! Luna liep naar haar toe en beet haar….. Woezel schrok enorm en nadat ik Woezel even had nagekeken leek het erop dat ze niks mankeerde dan alleen wat nattigheid van Luna der bek, maar later bleek toch dat ze 2 kleine wondjes had aan haar oor……. gelukkig viel het allemaal mee, maar de schrik zat er bij Woezel goed in…. en bij mij natuurlijk ook!

Eenmaal thuis wachtte er een hele lekkere vent op me, want die moest helaas werken! We hebben saampies nog een hele leuke avond/nacht gehad en toen we eenmaal ons bed uit waren de volgende dag was het 13.00uur en moest Danny alweer werken!

Vandaag heb ik een rustig dagje en vanavond ga ik met 2 collega’s eten bij mijn moeder op de camping! en ……. morgen gaan Danny en ik een dagje naar Belgie want zijn zus woont daar dus dat wordt een hele leuke dag!
Ik zal zo snel mogelijk verslag doen oke?

dikke zoen van mij en natuurlijk ook van Danny en de hondjes!

Geef een reactie