Diesel logeert bij ons!

Hallo allemaal, na die fijne vakantie was ik nog een paar dagen vrij, moest ik vrijdag echt weer aan de bak!! afzien!!! nee hoor, had er wel weer zin in. tot en met vrijdag zit ik in dit gezin en dan heb ik weer weekend! heb o.a een verjaardag en misschien nog naar een rommelmarktje ofzo, ik zie wel.

Verder gaat het prima hier, sinds vrijdagavond is Diesel hier ( 1 van de zonen van Woezel) want zijn baasjes zijn op vakantie, en die hoorde op het laatste moment dat Diesel niet de camping op mocht. Gauw van alles geregeld en Diesel kon bij mij terecht! Geen enkel punt in huize Netel en Woezel en Krummel vonden het ook goed hahaha!

100_3900
Gezellig spelen!

Diesel was de eerste avond wel nog op zoek naar zijn baasjes maar dat was snel over! samen met Woezel en Krummel heeft hij een hoop lol hier, plasjes doen op de vloerbedekking, sokken uit mijn kast trekken, aarde uit de bloembakken halen en…… vooral niet luisteren hahaha. Dat hoort er nu eenmaal bij en het valt mee maar lol hebben ze zeker. Het enige minpuntje is dat Diesel best wel wat blaft…. en mijn hondjes eigenlijk nooit……. nu dus wel hahaha. Ach dat leren we ze wel weer af toch?

100_3901
Is ie niet lief???!!!!!

Het mooie is natuurlijk dat als ik buiten loop het geen gezicht is, want de jongens lijken voor geen meter op Woezel maar Krummel en Diesel zelf lijken ook niet echt op elkaar! Diesel is zelfs ietsjes groter dan Woezel en Krummel is echt een klein Krummeltje!

Kijk zelf maar!
100_3907

Met mijn mannetje gaat het ook goed, hij is erg druk met zijn werk want het is natuurlijk pracht weer maar zien elkaar daarom niet minder! Integendeel! Als het ff kan zijn we bij elkaar! Afgelopen week was een rare week maar schat, dit is top…….. haha (tussen Danny en mij hahaha)

Nou heb ik nog meer leuke dingen te vertellen????
ohja over ons winkeltje……
Het gaat erg goed, we zijn alledrie onwijs druk bezig, ik heb al wat artikelen die klaar zijn maar om een voorraadje te hebben ben ik nog lang niet klaar, daarom doe ik bij deze maar meteen een oproepje:
als er nog mensen zijn die lapjes stof over hebben laat het me dan weten want dan wil ik ze wel erg graag hebben!
voor het resultaat moeten jullie nog even wachten, dat doen we in 1 keer, maar ik kan jullie verzekeren dat het geweldig is…….. spannend he!

nou dikke kus van mij en tot van de week!

Een gedachte over “Diesel logeert bij ons!

  1. HOI SABIEN EN DANNY ,EINDELIJK HEB IK EVEN EEN KIJKJE GENOMEN OP JULLIE SITE GEWELDIG VIND IK HET NOU VEEL SUCCES MET JE ZWANGERSCHAP EN DE LAATSTE LOODJES ZIJN HET ZWAARST HE !!!!!!NOG EVENTJES EN JULLIE HEBBEN JULLIE WONDER INJULLIE ARMEN GERALDINA CAFE DE BAN XXX

Geef een reactie