heerlijke vakantie gehad!

Hallo allemaal

Ik ben weer terug van een heerlijk weekje op de camping Berkenrhode in Wekerom. Mijn moeder en haar vriend staan daar tijdelijk ivm mijn moeders werk, en ik mocht samen met Danny een weekje komen logeren!
Maandag ben ik weggegaan en gisteren ben ik weer teruggekomen.

Het was erg gezellig, de eerste dag was het nog niet z’on mooi weer en dus zijn mijn moeder en ik aan de slag gegaan voor ons eigen winkeltje, Sjefkes en An.
Met een heerlijk glaasje rosxc3xa9 en wat taostjes vloog de dag om!
Vak10

Vak6

En wat denk je, ik sliep helemaal boven in….. en dus kostte het wat moeite om mijn bedje op te maken maar Danny en ik hebben er HEERLIJK in geslapen…..
Vak1

100_3772
Omdat we lekker vrij waren ging de rosxc3xa9 erg hard, en al snel waren we best wel melig, met als gevolg: een moeder die ff gek doet! Sorry hoor mam, hahaha! We hebben echt vreselijk gelachen!

Maar zoals ik al zei, voor ons winkeltje bleven we druk!
100_3776
Gaaf he!

Mijn moppie in het ochtend zonnetje!
100_3782

De camper.
100_3783

Woensdagavond moest Danny werken en omdat we zo dichtbij Giesbeek waren zijn we mijn mannetje wezen verassen en hebben wij daar heerlijk gegeten!

100_3793
Danny en Mirjam.

Ronald aan de mexicaanse tortillia’s!
100_3801

Na het eten zijn we met Erik (de baas van Danny) nog wezen varen en dat was erg gezellig!
De stuurman!
100_3810

De tortelduifjes!
100_3808

En nog meer tortelduifen hihi
100_3809

De volgende dag heb ik weer genoten van het mooie weer, en was Danny met Jaap opstap. Met zijn allen zijn we toen gezellig s`avonds uiteten geweest, Jaap en Danny hadden nog een heel leuk grapje maar dat zal ik jullie besparen, maar mezelf ook want anders wordt er gehakt van mij gemaakt………… hahahaha. Maar Jaap en Danny, het was een hele leuke grap en over 30 jaar moeten jullie hem nog een keer opzetten!

100_3817
jaap en Annemarie.

100_3819
Ook mama en Ronald hadden het naar hun zin!

Vrijdag was Danny nog lekker vrij en al vrij vroeg was mijn apie mijn nieuwe barbeque aan het in elkaar zetten (heb ik van hem gekregen)
100_3822
wat een lekker ding he!

S’avonds hebben we lekker gebarbequed, en dat was erg gezellig maar ook erg lekker!
100_3836
De mannen hard aan het werk!

De vrouwen wachten rustig af!
100_3841

En nadat onze buikjes gevuld waren hebben we de hele avond zitten kaarten! Lekker buiten met een rosxc3xa9tje en een sigaretje! mij hoor je niet klagen hoor! hihihi
100_3845

100_3846
Allemaal diep in de kaarten!

Jullie zullen wel denken, waarom zien we de hondjes niet? waren die niet mee dan? jawel hoor maar door de hitte sliepen ze heel veel en deden het dan ook erg rustig aan. Af en toe even lekker rennen over het campingveld of in de bossen samen met de hondjes van mijn moeder!
100_3848
Woezel in diepe slaap!

100_3849
Krummel samen met de hondjes van mijn moeder en Ronald in 1 mandje! lief he!

100_3854
Kleine Woezel in diepe slaap bij mij op schoot!

Zoals jullie zien hebben we een heerlijke week gehad, ik ben behoorlijk bruin geworden, lijk wel een negertje haha!

Mama en Ronald bedankt voor de hele leuke, gezellige week!
liefs Danny, Woezel, Krummel en Sabien

Een gedachte over “heerlijke vakantie gehad!

  1. HOI SABIEN EN DANNY ,EINDELIJK HEB IK EVEN EEN KIJKJE GENOMEN OP JULLIE SITE GEWELDIG VIND IK HET NOU VEEL SUCCES MET JE ZWANGERSCHAP EN DE LAATSTE LOODJES ZIJN HET ZWAARST HE !!!!!!NOG EVENTJES EN JULLIE HEBBEN JULLIE WONDER INJULLIE ARMEN GERALDINA CAFE DE BAN XXX

Geef een reactie