Lekker aan het klussen!

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Na weer een weekje te hebben gewerkt, ben ik weer ff vrij en gaat het weer een stuk beter met me! mede door mijn apie, die van de week opeens voor de deur stond! Verrassing! Het gaat super tussen ons en willen elkaar niet kwijt en houden vreselijk veel van elkaar!
De afgelopen dagen was ik dus vrij en ben ik enorm druk in mijn huisje! had jullie mijn leuke tuintafel laten zien en nu heb ik de andere ook opgeknapt! erg leuk hoor. Verder heb ik de achterkant van mijn tv kast eruitzaagt, want mijn tv was te diep, dus ben ik bij de Karwei een decoupeerzaag gaan halen en heb ik me ff lekker uitgeleefd! hihihi maar de tv past er nu prima in en de deurtjes kunnen nu dicht! verder weer het een en ander opgehangen! ik ben/wordt toch zo handig hahaha

Met de kledinghangers ben ik nu ook begonnen maar dat laat ik pas zien als het echt helemaal af is! Samen met mijn moeder en mijn zusje gaan we het een en ander knutselen en dan gaan we een klein bedrijfje beginnen! we gaan beginnen op een markt of braderie en via marktplaats en dan maar is kijken hoe het gaat lopen! maar ik zal jullie op de hoogte houden!

Verder ben ik maandagavond naar een tv opname geweest van de ncrv in studio 24 voor het programma de ZINGENDE ZAAK! Ik wist niet zo goed wat ik me er bij moest voorstellen maar ik kan je zeggen dat ik samen met mijn zusje en zwager compleet uit mijn dak ben gegaan! Het was een groot feest en het dak ging er regelmatig af! het programma begint op 16 juli op ned 1 en de finale is op 27 augustus en dan is de kans dat wij in beeld komen vrij groot (heb de camera regelmatig onze kant op zien draaien!) want wij waren bij de finale aanwezig! Helaas ga ik lekker niet zeggen wie er gaat winnen want dat zien jullie pas de 27ste! hahaha

Met de hondjes gaat het goed, gisteren met voetbal waren ook zij helemaal in de sferen:
100_3730

100_3733

Als dit geen echte supporters zijn weet ik het niet meer hahaha

Maar ook wij konden niet achterblijven,
100_3735_1

we kregen 5 eters (jaap, Annemarie, mijn mams, Willeke en Ricardo) te gast die ook voetbal bleven kijken en het was erg gezellig! Danny deed het eten en ik de hapjes en we hadden iets te veel……(hahaha)
100_3729
Maar de echte oranje tompouchen gingen er wel in!

Iedereen hoopte op een mooi doelpunt, maar die bleef helaas uit!
100_3726
Danny en mijn mams!

100_3728
En ook Jaap zat met spanning te kijken!

Verder moest ik vandaag opassen bij Anne en Mees, kindjes van mijn oude werk, en dat was erg leuk, Mees ging gewoon naar de creche want Anne was ziek dus hebben we een lekker tut dagje gehad! heerlijk! Danny is ook nog ff meegeweest maar die ging s’middags naar Amsterdam want die zit op dit moment in de Arena bij Robbie Williams!

Morgen weer oppassen, deze keer weer in Ankeveen, bij 3 meiden, dus dat wordt weer gezellig!
Verder ben ik druk in de weer met Marktplaats! De meeste van jullie weten vast nog wel dat ik jaren de beren FOREVER FRIENDS heb gespaard en een enorme collectie ervan heb maar ik vond het tijd om daar een deel van te gaan verkopen! heb alles dus op foto gezet en ben nu flink aan het verkopen! het loopt goed, dus das weer mooi meegenomen!
Anders kijk ff op marktplaats en zoek op forever friends! en dan wel een bod uitbrengen he!

Vorige week heb ik jullie verteld dat ik een kraamzorgvakblad kom te staan, en het intervieuw had ik al gehad en nu zijn afgelopen vrijdag de foto’s gemaakt! eerst ikzelf met de baby van mijn kraamgezin en daarna met mijn moeder. Die foto hebben we genomen in een cafe en ze zijn allemaal erg leuk geworden! Nu maar afwachten hoe het er allemaal uit komt te zien. Het is de bedoeling dat ik in het nummer van aug-sept kom! Zodra ik het blad binnen heb zal ik het op mijn log plaatsen! En wie weet wordt ik dan nog ontdekt hahaha!
leuk he!!!

Nou dat was het weer voor deze week! laat ook ff een berichtje achter he jongens!!!!!!!

dikke zoen van mij

Geef een reactie