Ga ik het licht zien?

Hallo Allemaal!

Allereerst wil ik iedereen bedanken die mij de lieve berichtjes en smsjes hebben gestuurd! Dat heeft me heel veel gedaan!!!!

soms heb je z’on dag dat je alleen maar kunt janken……. Ik had er gisteren 1! Ik had nm iemand nodig die mij wakker moest schudden, zoiets is altijd heel confrenterend maar ik weet dat ze gelijk heeft! Ik lig enorm in de knoei metzelf en daar moet ik wat aan gaan doen! Oke dat is er ook weer uit! En alsof hij het aanvoelde hebben Danny en ik weer goed met elkaar gesproken! We zijn enorm gek op elkaar en willen elkaar niet kwijt! Hoe het nu allemaal verder gaat lopen durf ik niet te zeggen maar ik ga er voor knokken om weer beter in me vel te komen, dan maar met wat hulp, maar alleen lukt het me niet, heb ik jaren gedaan en heb mezelf daarin tekort gedaan! Maar ik wil verder met m’n apie!

Goed verder gaat het wel toppie met me hoor! hahaha
werd zondagavond gebeld voor een bevalling, daar aangekomen moest mevrouw naar het ziekenhuis omdat het niet opschoot! Gisteren ben ik er weer heen geweest en het is een leuk gezin. Ben daar tot en met maandag en hoef maar halve dagen, dus das fijn.

Mijn tuintafeltje is nu helemaal klaar en heb die vanmiddag in elkaar gezet!
dit is het resultaat:
100_3642_1
Leuk is het geworden he!

Verder ben ik nu druk met mijn afdruiprek: wat een K-klus! maar het is de moeite waard hahaha
100_3644

Ook heb ik jullie helemaal nog niet verteld dat ik mijn badkamer heb opgeleukt! Het was al redelijk in strand stijl maar nu nog meer!
100_3645
De deur kun je niet zo duidelijk zien maar daar heb ik dus allemaal schelpen tegen aangeplakt!

100_3647
Oordeel zelf maar!

Dikke zoen van mij!

Geef een reactie