Soms gaat niet alles zo als je wil!

Hallo allemaal!

Om maar meteen met de deur in huis te vallen, gaat het niet zo goed met mij, tussen Danny en mij is het over….. Ik wil er niet te veel over kwijt maar kan alleen maar zeggen dat Danny een schat is en dat ik hem vreselijk lief heb maar ik kon niet tegen dat bandje om me nek! Dat lag niet aan Danny maar aan mijzelf….. Ik doe Danny veel verdriet maar mezelf ook, maar ik moet op dit moment aan mezelf denken. Ik wil Danny echt niet kwijt raken als maatje want daarvoor hou ik teveel van hem! Voor iedereen die denkt dat ik een fout maakt: Dit is mijn keuze en ik voel me er nu beter bij, ik wil Danny geen valse verwachtingen geven want dat verdient hij niet! Ik hoop alleen maar op een beetje begrip van jullie, ik vind dit al moeilijk genoeg!

Zo dat lucht op!

hoe ben ik de afgelopen dagen doorgekomen?

Woensdag was mijn laatste dag in mijn kraamgezin en was ik lekker een paar dagen vrij!
Ik had jullie al eerder verteld dat ik weer wat meer wil hobbien en dus ben ik maar flink wezen shoppen om mijn hoofd op andere gedachten te krijgen! Zo heb ik flink wat spullen gekocht! o.a een leuk balkon tafeltje die ik nu wit aan het schilderen ben!
100_3636

Als hij helemaal af is zal ik laten zien hoe het geworden is. Verder heb ik nog lapjes en stoffen gekocht voor de kledinghangers die ik wil gaan bekleden en de tisssuesdozen die ik wil beplakken zijn ook in huis!
Hou mijn web-log dus goed in de gaten want alles is straks te koop via mij!

Verder ben ik vrijdag naar de kringloop geweest en toen ik binnenkwam stond er een hele mooie tv kast! ik kon niet meer verder lopen, ik was gelijk verkocht………….

en dus hebben we hem zaterdag opgehaald en ben ik de hele dag bezig geweest om hem een mooi plekje te geven!
100_3642
Hoe vinden jullie hem???

Verder gaat het met de hondjes super, ook Woezel heeft een teek gehad maar die is er weer veilig uit!
Krummel heeft woensdag zijn laatste prik gehad en dat ging prima! Volgend jaar is hij pas weer aan de beurt!
Ook zijn ze samen onder de douche geweest, Woezel vind dat nooit zo geweldig maar Krummel genoot er volop van!
100_3614

Hier waren ze nog helemaal nat!
lief he!

Vandaag had ik een verjaardag van Sarah, een kindje van mijn oude werk, zij werd 1 jaar en dat was erg leuk, ze herkende me nog en genoot volop van alle aandacht!
100_3638

En natuurlijk…………………………….. VOETBAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ik ben op zich niet z’on voetbalfan maar als Nederland moet spelen trek ik alles uit de kast! Mijn balkon is dan ook versiert met oranje vlaggetjes hangt en hangt er een heuze leeuwenstaart aan mijn auto!
Ik heb voetbal vandaag gekeken in de kroeg in Amsterdam en dat was gezellig! iedereen was in het oranje en we hebben nog gewonnen ook!!! helemaal toppie! 1-0!!!!!!!!!!!!! super hoor, op naar de volgende wedstrijd!
100_3641

nou jullie zijn weer op de hoogte van al mijn gevoelens en gebeurtenissen!

veel liefs van Sabientje

Geef een reactie