Weekje geleden!

Hallo allemaal!

zoals jullie kunnen zien ben ik er nog niet aan toe gekomen om mijn lettertype aan te passen! Dat houden jullie nog tegoed van mij oke?!

Hier gaat alles zijn gangetje!
Maandag was ik lekker vrij en moest Danny voor controle naar het ziekenhuis! S’avonds kwamen er 3 collega’s van Danny langs en dat was erg gezellig. Dinsdag moest ik oppassen in Ankeveen op 3 meiden en dat was erg gezellig! S’avonds kwamen mijn moeder en Ronald gezellig langs en het mooie ervan was dat hun gingen koken hihihi
100_3603_1
Dat vonden wij natuurlijk helemaal niet erg hahaha
100_3604

We aten spaghetti met zalm en sla! oh dat is zo lekker!
100_3605

Ja het was erg gezellig en hebben dan ook heerlijk gegeten!
thanks he mama en Ro!
100_3611

Woensdagochtend werd ik om kwart over 7 me bedje uitgebeld voor een bevalling! MIJN EERSTE ECHTE!!!!!! Ben er gauw heen gereden en was nog op tijd en het ging super goed! Het was echt super en ben de hele dag dan ook gebleven. Ik moet daar nog tot en met woensdag heen dus voor iedereen die de afgelopen dagen vrij had…….. er zijn ook nog mensen die moeten werken hoor hahaha!
Door dat gezin ben ik weer een hobby rijker want de kraamvrouw had hele leuke kledinghangers hangen die ze zelf had bekleed….. zo onwijs zoet joh dat ik dat ook ga proberen. Zo wil ik ook weer meer tijd besteden aan het opknappen van meubeltjes, mijn mams deed dat al en zelf trok ik ook geregeld een blik verf open maar dit gaat iets verder hahaha. Vandaar dat ik gisteren met mijn mams en ronald na mijn werk naar een rommelmarkt ben geweest en heb ik nu wat spulletjes die ik zelf wil schuren en verfen…… ben benieuwd of het allemaal gaat lukken maar ik hou jullie op de hoogte oke???

Ohja wie dus nog leuke, zoete en lieve lapjes stof heeft liggen mag ze bij mij dumpen hoor……….

Verder hebben mijn zusje en zwager een nieuwe boot gekocht die ze vrijdag gingen halen en die dus ter water ging, het was allemaal een groot spektakel, want de boot moest eerst naar het water gereden worden door een grote takelwagen en toen ie in het water lag moest hij ook nog gestart worden….. dat duurde allemaal iets langer dan gepland was, maar uiteindelijk konden ze ermee varen. We hebben toen lekker champagne gedronken! het is een onwijs leuke boot, een stuk groter dan ze nu hebben maar er moet heeeeel veeeeel aangedaan worden, maar heb er alle vertrouwen in dat het ze gaat lukken!

Zaterdag na mijn werk zijn Danny en ik lekker weer naar de kroeg geweest want er was nog een afscheidsfeestje voor Celine, en nu kon ze lekker genieten want werken doet ze daar niet meer hahaha!
Het was weer erg gezellig, en de nieuwe barvrouw is ook een leuk mens!

En na 2 weken goeie verzorging van mij is Danny weer naar zijn eigen huisje toe om weer te werken! hebben elkaar absoluut beter leren kennen en het is wel weer even wennen nu om alleen te zijn maar ff onze eigen dingen doen is voor ons allebei ook wel goed!
Danny, je bent een kanjer……..!!!!!! kus

Nou jongens dit was het wel weer ff, tot de volgende log!

veel liefs van Sabien

Geef een reactie