Vanavond naar Toppers!

Hallo allemaal!

Danny is maandagmiddag geopereerd aan zijn kontje! Alles is goed gegaan en hij mocht na de operatie weer mee naar huis! Joepie! 2 keer per dag moet hij (lees: ik) de wond uitspoelen en weer verbinden! Gelukkig zie je de wond steeds kleiner worden, maar hij is wel een beetje zielig want het doet hem wel pijn…. zielig he! maar …… 1 voordeel is wel dat hij nu lekker hier is en ik lekker van hem kan genieten! heerlijk!
Verder heb ik gisteren weer een gezin afgesloten……. en heb dan nu ook weer een paar daagjes vrij!
Met de hondjes gaat het super, Krummel wordt erg groot en is een lekker beestje, alleen heeft hij zijn eerste teek al gehad…. daar waren we wat minder blij mee! Ook met Woezel gaat het goed alleen heeft zij op het moment last van bananen in haar oren…….hihi

100_3551_5

Dit bankje had Danny gevonden en de honden vinden het super, nu nog een ander hoesje erom en het is een topbankje! leuk he!

100_3552_1

Gelukkig kunnen ze het samen ook steeds beter vinden en liggen ze heel veel bij elkaar!

Gisterenavond kwam mijn mama en Ronald eten en dat was erg gezellig! De mannen hebben heel lief afgewassen en mijn mama en ik hebben even lekker gebept!

En vanavond is het zover: Ik ga naar Toppers!!!! ik heb er zoveel zin en zal dan ook zeker even lekker uit me plaatje gaan!
Item5617_1k_4

Ik laat jullie snel weten hoe het was!
dikke zoen van mij en Danny.

Geef een reactie