Web-log verandert!

Hallo allemaal!

Zoals jullie zien is mijn web-log verandert!!! Dit is gebeurt doordat web-log is verandert, ikzelf moet er ook erg wennen maar….ik beloof jullie om mijn web-log weer zo goed als ik kan in originele stijl terug te brengen! Maar ik moet alles weer opnieuw ontdekken dus….heb geduld! Hier gaat alles prima, afgelopen woensdag kwamen Rosalie en Melle gezellig op de koffie! Melle vond Krummel en Woezel erg interresant en genoot dan ook volop van ze!!!!!

100_3533_6

Oei die is wel heel klein!hihi

100_3535_1 

Wat een lekker kereltje he!

Verder ben ik donderdag weer gestart in een kraamgezin en daar zit ik tot en met  donderdag aanstaande! Vrijdagavond hadden Danny en ik een bruiloft van zijn baas, Eric en dat was supergezellig! erg laat geworden maar moet kunnen. Die nacht maar 3 uurtjes geslapen want om 7 uur ging mijn wekkertje weer want ik ging naar de nationale Kraamzorgdag in Ede! Samen met Yvon(oud begeleidster) ben ik daar heen geweest en hele leuke spulletjes meegekregen!

Er stonden allemaal stands en die deelde allemaal promotiespul uit!

100_3549_1

Zo heb ik 2 flessen, een speentje, heleboel baddingen, 2 knuffeltjes, en heel veel creme’s meegekregen! Ja de meeste spulletjes hou ik natuurlijk zelf he, hihihihi

100_3548_1

Vandaag weer gewerkt en wou ik net mijn dekbed wassen maar dat is een beetje verkeerd gegaan! het koste me al heel veel moeite om hem erin te krijgen maar toen ie klaar was, stond mijn badkamer blank, en ging de deur niet meer open…. ik heb toen Nico gebeld en die stond heel lief binnen een half uur voor de deur, zo eigenwijs als ik ben had ik ondertussen mijn deur al opengebroken…… maar mijn wasmachine doet nu niks meer! geeft een errorcode aan, dus das wat minder. Morgen maar even een rondje gaan bellen want ik heb een was dat wil je niet weten hahaha!

100_3542_1

Verder gaat het super met de hondjes, Krummel heeft zijn 2de prik gehad en daar was hij niet blij mee, piepen, dat wil je niet weten hahaha. De dierenarts zei dat dat Jack Russel eigen was, ik ken dat nm ook niet van Woezel! Ik had Woezel ook even meegenomen en heb meteen even naar haar oren laten kijken omdat die zo vies waren, en er ook z’on jeuk aan had en dus heeft nu een zalfje voor haar oortjes!!! Ja het is allemaal wat!

100_3545_1

Nou en morgen wordt Danny geopereerd, waaraan dat weten de meeste wel maar hij heeft een hele nare bult en die wordt dan weggesneden. In principe zou dat zo gebeurt kunnen zijn maar anders wordt het er uitgelepelt en dan zou hij er nog is behoorlijk last van kunnen krijgen! Dus komt hij na de ingreep hier heen en kan hij hier lekker bijkomen en kan ik hem lekker in de watten leggen! arme schat………..Ik hou jullie op de hoogte hoe het met hem gaat!

Ohja nog 5 nachtjes voordat ik naar Toppers in Concert ga!!!!! heb er zin in!!!!!!

dikke zoen van mij

Geef een reactie