Een heerlijke week gehad!

Hallo vriendjes en vriendinnetjes!

Hoe is het met jullie? in huize netel is alles weer wat rustiger!!!!!
Heb hele leuke dagen achter de rug, allereerst kwam mijn mama dinsdagavond gezellig eten, ze had haar hondjes meegenomen, en dus liepen er hier 4 hondjes rond! hoezo zijn wij gek op honden?

Woensdag moest ik de hele dag oppassen in Ankeveen op 3 kleine meiden, Iris van 5 en Chris en Frederique van 3 jaar! het was een hele leuke dag, het was weer erg mooi weer en dus had ik lekker het badje opgezet, en de kindjes hebben zich dan ook heerlijk vermaakt en ik heb natuurlijk ook genoten van het zonnetje!


(even een foto van de hondjes ertussen door)

Donderdagmiddag hadden we een symposium van ons werk en het ging over postnatale depressie, het werd gehouden in een hotel vlakbij Alkmaar, en omdat het zulk mooi weer was zijn we er ruim op tijd heen gegaan en hebben daar met een hoop collega’s heerlijk in het zonnetje met een glas rose onwijs genoten. We hebben gegierd van het lachen……..
S’avonds kwam mijn moppie hier slapen en hebben we heerlijk tot heel laat lekker buiten op mijn balkonnetje gezeten, glaasje rose erbij, sigaretje en mijn ventje naast me, wat wil een mens nog meer??


Spelende Krummel

Vrijdag moest Danny weer werken en heb ik de hele dag heerlijk op mijn balkon in het zonnetje liggen bakken, ben zelfs nog is slaap gevallen hahaha, maar ben weer goed bijgekleurd dus schat pas maar op hihihi
S’avonds naar de verjaardag van Nico geweest, maar voordat ik daar naar toe ging nog even een SABIENACTIE gehad want ik stootte mijn kop tegen de deurstijl hahahaha, hoe ik dat heb gedaan wil je echt niet weten maar dat het pijn deed was duidelijk hahaha.


Zijn ze niet lief zo???

Zaterdagochtend met mijn mams naar Hilversum geweest omdat het bijna moederdag was en hebben we heerlijk over de markt gelopen en regelmatig moesten we even uitrusten op het terras hahaha
S’avonds betijds naar mijn bedje omdat mijn koppie toch wel wat gevoelig was en moest er toen om 3 uur weer uit omdat mijn mama op vakantie ging! Willeke en ik hebben haar gezellig weggebracht, en hebben dan ook op schiphol gezellig om 5 uur koffie gedronken hahaha. Jullie willen trouwens niet weten waar ze heen ging…….. naar mijn schoonmoeder hahaha. Danny zijn moeder woont in Spanje en daar mocht mijn mama logeren lief he, wel gek hoor want mijn moeder heeft haar dus al ontmoet en ik niet………… maar in september willen Danny en ik die kant op gaan!


Mijn mooie mannen!!!!!

Eenmaal thuis lekker in huis gerommeld, een flinke berg strijk weggestreken en weer heerlijk in het zonnetje gelegen.
S’avonds kwam mijn mannetje weer en maandag moesten we om 10 uur in Utrecht zijn want Woezel haar hechtingen werden verwijdert, en het zag er allemaal prima uit! over 4 weken nacontrole! Daarna door naar Vreeland want ik moest oppassen op Isis en Danny ging gezellig mee.
S’avonds hadden we voor het eerst een avondje voor onszelf en heeft Danny weer heerlijk gekookt en hebben we lekker op de bank tv gekeken…..heerlijk!!
Vandaag hebben we heerlijk tot half 10 uitgeslapen en zijn we naar Amsterdam geweest, lekker naar de Albert Cuyp geweest en naar de Kalverstraat……was weer erg gezellig!!!!!!!
Verder ben ik vanochtend gebeld door een kraamzorgvakblad en ben ik geintervieuwd over mijn werk en dus kom ik rond aug/sep met foto en al in dat blad te staan!!!!!!! gaaf he. Wie weet wordt ik wel ontdekt hahahaha. Ik hou jullie op de hoogte.


Nou met de hondjes gaat alles goed, Woezel knapt al aardig op, sinds vorige week rent ze weer en af en toe moet ik haar nog wel is afremmen!


Moeder/zoon liefde!

Ook met Krummel gaat het erg goed,

hij weegt alweer 1,5 kilo en is een heerlijk beestje. Hij accepteerd de bench nu prima en gaat er af en toe al zelf in, dus das erg toppie!

Hoezo een hondenleven??
Ook doet hij al vaak zijn behoefte buiten maar af en toe vinden we nog wel wat in huis…..das minder haha maar dat is logisch! Morgen krijgt het kereltje weer een prik…. ben benieuwd hoe het gaat.

Is het geen plaatje???

Nou jullie zijn weer op de hoogte van al mijn belevingen, tot de volgende keer enne…… wel een berichtje achterlaten he!!!

hele dikke zoen van Sabien en schat, je bent en blijft mijn Apie……. ik hou van je!!!!!!!!

Geef een reactie