Dagje Ommen!

Zo daar zijn we weer!

Vandaag was mijn laatste dagje weer in een kraamgezin. Was een erg leuk gezin, hun eerste dochter Sabine, (ik wordt GROTE BIEN genoemd, en zij kleine Bien hahaha) heeft namelijk bij mij op de babygroep op het kinderdagverblijf gezeten!!!! Ik kende hun dus al en zij hadden gevraagd of ik bij hun wou komen kramen. Een hele leuke week gehad, veel gelachen en heb als bedankje een heel lief kaartje gekregen en een dinerbon!!!!! gaaf he.

Gisteren na mijn werk heb ik de hondjes opgehaald van thuis en ben ik naar Ommen gereden. Daar hadden Danny en ik namelijk een verjaardag van zijn nicht. Hun staan daar het seizoen op de camping, dus dat was lekker.

Hun hond is wat groter maar vond het prachtig dat woezel en Krummel er waren.

Krummel is voor niks bang hahaha

De meiden waren helemaal verrast dat ik de hondjes mee had en konden er geen genoeg van krijgen.

Melanie met Krummel

en Romy met Krummel

We zijn nog even lekker wezen zwemmen en daarna heerlijk gebarbequed (of hoe je het dan ook mag schrijven hahaha)

Danny en Antoinne


Krummel vermaakte zich prima


En viel geregeld in slaap…… lief he

Ook Woezel vond het erg leuk alleen maakte die zich iet wat te druk en dus lag ze al snel aan de riem want omdat ze natuurlijk nog medicijnen krijgt zou ze haar poot misschien teveel belasten. Gelukkig vond ze dat wel oke.


Danny met zijn nicht Esther.

Ja was een erg gezellige middag/avond en toen we om half 11 weer naar huis reden lagen de hondjes al snel in diepe slaap en wij zaten met een big smile in onze stoel!!!!!
Esther en Antoinne, wij vonden het erg gezellig en komen het gauw weer over doen en dan blijven we pitten…….. Gezellig……

Liefs van Sabien

Geef een reactie