lekker weekend gehad!

Hallo Allemaal

Hier zijn we weer! Na een niet zo leuke start van de week heb ik een heerlijk weekend gehad! Met Woezel gaat het redelijk, heeft nog wel wat last van haar hechtingen, en dus moet ze haar korfje nog even omhouden. Ook krijgt ze nog steeds medicijnen tegen de pijn en om ontstekingen tegen te gaan. Verder wil ze helaas niet naar buiten, blijft in haar bedje liggen en laat soms haar plasje gewoon lopen, af en toe gaat ze thuis wel op de krant maar als we weg zijn, en ze ligt op schoot …..
dan kan het zijn dat ik een natte broek heb ….. beetje balen maar ja dat doet ze ook niet expres. Met krummel gaat het verder prima, wil graag naar buiten, lekker rennen en vind de buurhonden erg gezellig, maakt niet uit hoe groot ze zijn, hij vind het allemaal prachtig. Krummel doet ook al af en toe een plasje en een poepje buiten. Binnen doet hij dat netjes op de krant. Het enige wat hij niet zo leuk vind is de bench, ik moest de afgelopen dagen gewoon werken en ja dan moet Krummel in de bench……. hij piept dan erg hard (zielig he) maar als ik dan thuis kom is hij wel stil dus volgens mij is het gewoon even wennen voor hem.

Gisteren kwam Danny weer omdat we een soort feestje hadden bij mijn familie in Amsterdam. De hele familie op mijn zusje en stiefzus na waren aanwezig!

Neefje Jarno, Neefje Erdam, Tante Funda en neefje Jethro

We waren bij elkaar omdat 1 mei de sterfdag is van mijn opa en mijn opa maakte vroeger allemaal filmpjes, en daar hebben we er een aantal van bekeken.

Nichtje Tjarda, mijn papa en daarachter mijn moppie!

Het was erg gezellig en hebben ook lekker gegeten!

mijn oma en oom Ron.


mijn moppie lekker in de zon en daarachter mijn ander oom Bart.

Krummel en Woezel mochten ook mee en Krummel kreeg natuurlijk alle aandacht, hier zit hij bij mijn BEROEMDE tante! Ja Krummel, dat maak je niet vaak mee hoor!


nog een keer mijn oom Ron en naast hem zit mijn andere tante; Kitty.


Mijn nichtje Aniek, voelde zich weer even kind in de speeltuin.


Ron je staat wel erg vaak in beeld hoor! naast hem de man van mijn nichtje Tjarda.


Mijn kleine neefjes in actie tijdens een potje voetballen.


Jarno is ook een NEEFJE van mij maar hij is 2 koppen groter dan mij….erg he

Een aantal jaren geleden hebben we van alle neefjes en nichtjes een groepsfoto gemaakt voor mijn opa en oma

hier was ik een jaar of 14 denk ik!! (ik sta in het midden met het spijkerrokje)
en gisteren hebben we dat weer gedaan, alleen zijn die met het toestel van mijn paps gemaakt dus die zien jullie later!

Krummel die weer alle aandacht kreeg van mijn nichtjes Tjarda en Efza.


en toen werd het tijd om een plekje te vinden in de mooie bioscoop in de huiskamer van mijn oom en tante voor de filmpjes.


heeft iedereen een plekje kunnen vinden???


hihihi wij hadden natuurlijk het beste plekje…….

Het was een erg gezellige avond, vreselijk veel gelachen, en vond het erg leuk om mijn opa’s oude filmpjes weer is te zien. En natuurlijk vond ik het super om mijn schattie aan mijn familie te showen!
Wat ik begrepen heb, is hij door de balatagecommissie heen gekomen…..pppppffff ook weer een opluchting hahaha

Wat ik trouwens bijna vergeet te vertellen, is dat mijn tante een hele leuke actie voor mij en Woezel heeft opgezet:

namelijk een centenpotje om mij de zomer door te laten komen en Woezel te helpen aan goede knieschijfjes, lief he, en het mooie is dat het nog werkt ook, want toen we gisteren naar huis gingen zat er al een aardig bedragje in……….. dank jullie wel lieve family, ik hou van jullie!!!!!!!

Dikke zoen van Sabien

7 gedachtes over “lekker weekend gehad!

 1. oh,wat zielig voor woezel en voor jou, ik hoop dat het snel weer beter gaat. wij zullen een kleine bijdrage storten en hopen dat er flink gesponsord wordt. bien rustig en kop op, we voelen met je mee. liefs van jan en celine.

 2. Hallo!
  Wat een verhalen, moest echt even de tijd nemen om alles te lezen! Het zijn wel enorme schatjes hoor! Danny is trouwens ook een snoepje.
  Kijk even op mellevanwijk.web-log.nl, dat is mijn snoepje

  xxxx

 3. Hoi hoi

  Wat een verhaal zeg! Bah echt heel sneu…. moet er even van bijkomen!Arme Woezel… Wel ontzettend lief dat Danny zo lief voor je was/is.Liefde heeft veel kanten vooral de leuke dingen maar soms ook deze momenten dan ben je blij dat je elkaar heb! Geef woezel en krummel een knuffel en een dikke kus voor Danny en jou…

 4. och wat zielig!!! hoop dat het snel beter met haar gaat.
  diesel vermaakt zich hier prima en vindt jack helemaal geweldig. ze hebben al samen in de mand gelegen!!!!

 5. jeetje………
  ben er effe helemaal stil van 🙁
  arme moppedoosjes…
  en ik kan niks voor je storten, lieve schatten, gun jullie de wereld, maar duiten heb ik niet..
  maar mijn knuffel komt recht uit mijn hart, voor jullie alle vier……. 🙁 🙁 🙁

 6. Hoi Sabine!
  eindelijk een berichtje van mij. Heb het een beetje druk met alle kinders en werk.
  Gefeliciteerd met je zwangerschap, en de liefde van je leven! Snel gegaan allemaal. En wat een mooi pakje heb je gekocht voor je as mannetje: born to be famous (bekend!).
  Schrijf je nog wel eens, en ik houd je weblog heus wel in de gaten hoor!
  liefs, Mechtelt (en Rene, Michiel, Manouk, Ellis en Marcus)

 7. Hoi Sabine!
  eindelijk een berichtje van mij. Heb het een beetje druk met alle kinders en werk.
  Gefeliciteerd met je zwangerschap, en de liefde van je leven! Snel gegaan allemaal. En wat een mooi pakje heb je gekocht voor je as mannetje: born to be famous (bekend!).
  Schrijf je nog wel eens, en ik houd je weblog heus wel in de gaten hoor!
  liefs, Mechtelt (en Rene, Michiel, Manouk, Ellis en Marcus)

Geef een reactie