Woezel is geopereerd!

Hallo allemaal!

Helaas een keer wat minder goed nieuws……
in mijn vorige log lazen jullie al dat Woezel wat last van haar poot had en er niet op liep, maar omdat het er niet beter op werdt ben ik maandag toch naar de dierenarts geweest om er na te laten kijken. Ik was daar heel snel klaar want de dierenarts zag meteen wat er aan de hand was…. namelijk dat haar knieschijfje steeds van zijn plek schoot. De banden die aan de knieschijf zitten, zaten daardoor vast waardoor ze haar poot niet meer kon strekken. De enige oplossing was een chirurgische operatie bij een soort dierenziekenhuis in utrecht. De dierenarts heeft hun direct gebeld en ik zou de volgende ochtend om half 10 geholpen kunnen worden!

Die middag is Danny gekomen en hebben we Diesel naar zijn nieuwe onderkomen gebracht, bij Marian en Ruvianne. Zij waren erg blij met hun nieuwe aanwinst. Daarna zijn we even naar de Ikea en naar de Makro geweest.
S’nachts werd ik om 4 uur uit mijn bed gebeld voor een bevalling, dus hup kleren aan en scheuren!
Ben daar tot half 8 geweest en ben toen naar huis gereden om Danny en Woezel op te halen. Woezel mocht de avond ervoor al niks meer eten ivm de narcose en was daar niet zo blij mee!
Eenmaal aangekomen in Utrecht werd Woezel eerst onderzocht, daaruit bleek dat inderdaad haar linkerachterpoot niet goed was, ook haar rechterpoot heeft hetzelfde maar nog niet zo erg als de linker. De dierenarts heeft ook nog even naar haar heupjes gekeken en dacht dat daar ook wat mis mee was maar na een rontgenfoto bleek dat gelukkig niet zo te zijn. Nadat de arts ons het een en ander had uitgelegd konden we Woezel dan achter-laten…………. had er de hele ochtend geen moeite mee gehad maar toen ik haar in z’on hokje moest leggen, kreeg ik het even moeilijk, de tranen biggelden over mijn wangen. Ik heb me dan ook maar niet meer omgedraaid en zijn toen weggegaan. Ik ben toen weer naar mijn kraamgezin gegaan want dat draait allemaal gewoon door en achteraf vond ik dat ook helemaal niet erg… even wat afleiding.
om half 4 werd ik gebeld door de dierenarts dat de operatie goed was verlopen en dat ik haar al mog komen halen pfff wat een opluchting.

Toen we daar aankwamen vertelde de assistente dat Woezel erg pieperig was maar dat dat normaal is bij Maltezers??? nou toen we bij haar kwamen lag ze te slapen en toen ze mij zag ging ze zelfs even staan… maar oh wat was ze toegetakeld, had een infuusje in haar pootje, en haar pootje was helemaal kaal geschoren en geel van de jodium.

ook had ze een korfje om. om te zorgen dat ze niet aan de hechtingen ging zitten!
zielig he.
Ja ze was erg van slag en helemaal nock out door de narcose. Ze had ook best wel veel pijn!

Hier waren we net thuis en lag ze in haar bedje.


zoals je al kunt zien, Woezel was echt zielig.


De wond met 8 hechtingen erin!

Ja het leven gaat niet altijd over rozen…..
S’nachts hebben we haar bedje naast ons bed gezet en ik moet zeggen dat ging erg goed, ze was een paar keer wakker en moest toen heel zielig piepen.
gelukkig hebben we 2 soorten medicijnen gekregen, 1 om de pijn te verzachten en 1 om ontstekingen te voorkomen en die neemt ze gelukkig prima.
Ondertussen was Spot ook naar zijn nieuwe huisje en dus heeft Krummel het een beetje zwaar…. mag nu wat minder door het huis rennen ivm Woezel, want die heeft absoluut der rust nodig en hij mist zijn broertjes natuurlijk ook! Dus ik heb nu 2 hondjes die aandacht nodig hebben en niet te vergeten natuurlijk mijn mannetje want die heeft het ook niet makkelijk gehad met mij…… alles draaide ff om Woezel, maar het is z’on kanjer want hij heeft mij enorm bijgestaan en vandaag kon ik bij de bloemist een heel mooi boeket uitzoeken en door het hele huis lagen hele lieve briefjes!
Lieve schat, bedankt dat je er zo voor me was, dat doet me heel veel……..

Maar goed nu ff iets anders, de operatie van Woezel was natuurlijk nodig en had er dan ook bij stilgestaan dat dat een hoop centjes zou gaan kosten, maar wat moet dat moet, toch???
Maar dat ik 800 euro moest betalen, kwam wel even rauw aan…… het geld groeit mij helaas ook niet op de rug, zeker als ik hoor dat poot 2 misschien ook nog moet………
Dus hierbij mijn girorekening voor diegene die iets kunnen missen en mij een wellicht een beetje uit brand willen helpen…….. 6942293 op naam van A.M.S Netel te Bussum.
wie niet waagt wie niet wint, zeggen ze toch altijd????!!!!!!

Nou ik hou jullie op de hoogte hoe het zich hier verder ontwikkeld!

dikke zoen van Sabien en natuurlijk een likje van Woezel en Krummel.

11 gedachtes over “Woezel is geopereerd!

 1. hoi schattie,

  Leuk weekend gehad zo te zien hihi
  Ik ben de gehele dag in landsmeer geweest erg gezelli aardig wat gedronken heb nu nog erge nadorst
  Vanmorgen belde nicole van timo en zoe of we meewilde varen zijn net terug morgen weer vliegen naar Alicante wat een leuke foto’s de leukste vind ik van de pups apart zo stoer..

  Dikke kusss tante kim

 2. hallo sabien en danny,
  ben echt zenuwachtig vooe dat diesel vandaag komt. ik hoop niet dat hij ook niet wegloopt en dat die niet naar huis wilt…….,,,,,,,,,,,???!!!!!! hhahahhaahhaha

 3. oh,wat zielig voor woezel en voor jou, ik hoop dat het snel weer beter gaat. wij zullen een kleine bijdrage storten en hopen dat er flink gesponsord wordt. bien rustig en kop op, we voelen met je mee. liefs van jan en celine.

 4. Hallo!
  Wat een verhalen, moest echt even de tijd nemen om alles te lezen! Het zijn wel enorme schatjes hoor! Danny is trouwens ook een snoepje.
  Kijk even op mellevanwijk.web-log.nl, dat is mijn snoepje

  xxxx

 5. Hoi hoi

  Wat een verhaal zeg! Bah echt heel sneu…. moet er even van bijkomen!Arme Woezel… Wel ontzettend lief dat Danny zo lief voor je was/is.Liefde heeft veel kanten vooral de leuke dingen maar soms ook deze momenten dan ben je blij dat je elkaar heb! Geef woezel en krummel een knuffel en een dikke kus voor Danny en jou…

 6. och wat zielig!!! hoop dat het snel beter met haar gaat.
  diesel vermaakt zich hier prima en vindt jack helemaal geweldig. ze hebben al samen in de mand gelegen!!!!

 7. jeetje………
  ben er effe helemaal stil van πŸ™
  arme moppedoosjes…
  en ik kan niks voor je storten, lieve schatten, gun jullie de wereld, maar duiten heb ik niet..
  maar mijn knuffel komt recht uit mijn hart, voor jullie alle vier……. πŸ™ πŸ™ πŸ™

 8. Hoi Sabine!
  eindelijk een berichtje van mij. Heb het een beetje druk met alle kinders en werk.
  Gefeliciteerd met je zwangerschap, en de liefde van je leven! Snel gegaan allemaal. En wat een mooi pakje heb je gekocht voor je as mannetje: born to be famous (bekend!).
  Schrijf je nog wel eens, en ik houd je weblog heus wel in de gaten hoor!
  liefs, Mechtelt (en Rene, Michiel, Manouk, Ellis en Marcus)

 9. Hoi Sabine!
  eindelijk een berichtje van mij. Heb het een beetje druk met alle kinders en werk.
  Gefeliciteerd met je zwangerschap, en de liefde van je leven! Snel gegaan allemaal. En wat een mooi pakje heb je gekocht voor je as mannetje: born to be famous (bekend!).
  Schrijf je nog wel eens, en ik houd je weblog heus wel in de gaten hoor!
  liefs, Mechtelt (en Rene, Michiel, Manouk, Ellis en Marcus)

Geef een reactie