Daar zijn we weer!

Na een week niet te hebben geschreven benne we er weer……!!!!!!

Heb de afgelopen week weer lekker gewerkt, niet zulke lange dagen gemaakt dus dat was fijn!
De hele week Danny niet gezien omdat hij druk was en ik ook gewoon moest werken, was wel even raar hoor!!! Zo ben je al die tijd alleen geweest en nu mis ik hem verschrikkelijk als ik hem een paar daagjes niet zie……. maar gelukkig waren we het weekend samen!
Vrijdagavond hadden we namelijk een verjaardag in Arnhem en ben ik dus die kant opgereden. Eest hebben we even lekker op het terras bij zijn werk wat gedronken en heb ik een heel lief cadeautje gekregen……..
Daarna even langs Danny zijn nicht, man en kinderen. En me dus weer moeten voorstellen!!!!! hahahaha. Helaas waren Esther en 1 van de meiden er niet maar Antoinne en het oudste nichtje van Danny waren er wel en het was erg gezellig. Even wat gedronken en toen moesten we alweer weg…… Esther, hoop je echt snel te ontmoeten hoor!!!!!!

De verjaardag was erg leuk en lekker want Danny ging koken en had heerlijke gamba’s en vissoep gemaakt! Iedereen stonk lekker naar de knoflook! S’avonds zijn we saampies weer naar Bussum gereden en de volgende ochtend moest ik weer werken en was ik rond 14.00uur klaar. Danny was toen ook al naar zijn werk en ben ik even naar de Intratuin geweest met de hondjes want ze konden gratis op de foto…. helaas was het slecht georganiseerd en is de foto niet zo leuk geworden. Wel een waardebon voor gratis voer gekregen dus ben ik er niet voor niets heen gereden!
S’avonds lekker tv gekeken en als verrassing was Danny vrij vroeg terug van zijn werk…… maar bij die verrassing bleef het niet, hij had lekkere chocolaatjes meegenomen en er lag iets heel moois onder mijn kussen……. nee we gaan nog niet trouwen hoor hahaha!!!!!!

Maar ik was niet de enige die verwend werd want ook Danny vond zomaar ineens een cadeautje…..
wat zijn wij toch eigenlijk lief voor elkaar he….. hihihi
Vanochtend zaten we al om half 8 saampies aan het ontbijt omdat ik weer moest werken, en hebben we lekker aarbeitjes, en broodjes uit de oven gesmuld.

Trouwens hoe vinden jullie Danny s’ochtends vroeg???

Sorry schat… hahaha


Erg he Danny met mijn joggingpak aan!!!! lijkt net een gabber hahaha

Na het ontbijt ben ik naar mijn werk gegaan en het was mijn laatste dagje, dus ik kon lekker betijds naar huis. Danny en ik zijn toen nog even lekker naar Laren geweest en hebben we heerlijk op een terrasje gezeten. Ja het was weer een heerlijk weekendje met mijn apie! thanks schat.

Met de hondjes gaat alles goed, alleen is Woezel een beetje ziek, aan de diarree en erg aanhankelijk, maar even in de gaten houden.
De pups hebben het erg fijn in de keuken, inmiddels hebben de baasjes van Diesel een kussen gebracht zodat daar de nestgeur in komt, en al vrij snel vonden de pups dat een heerlijk bedje.


Worden we niet groot??

Ze vermaken zich prima, rennen en springen er lekker op los, maar met elkaar stoeien is natuurlijk veel leuker


Ze hebben ondertussen al aardig wat tandjes in hun bekkies, en dus af en toe hoor je een pup heel zielig piepen.


Zie je Krummel zijn ogen??? hoezo is het geen dondersteen?


Huh zei je wat???? hoezo, wij doen toch niks????

Jaja nog even en Spot en Diesel verlaten het warme nest, maar eerst gaan we dinsdag nog naar de dierenarts, ik zal proberen wat leuke foto’s te maken!

Dikke zoen van Sabien

20 gedachtes over “Daar zijn we weer!

 1. aaaahhh,
  wat lief vooral DIESEL!!!! xaexa9xaexa9xaexa9 met dat kopje!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  welke pup was op ondeking gegaan
  !!!!!!!!!!!!!:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

 2. en die werp kist dan, terug naar z’n eigenaar???
  he, sabien ze krijgen lang haar hoor!! die blijven echt niet kortharig!!
  hartstikke leuk!!
  woezel is een kunstenares, om zulke mooie kinderen op de wereld te zetten, na zo’n verkrachting, in het trapportaal!
  is het baasje van de vader wel eens wezen kijken????
  naja………knuffel janneke en……..twix en rebel 😛

 3. joh!!! daar schrik ik van!!
  wou hij geen kleintje dan???
  wat zielig….. 😕 😕 😕
  ik heb een foto van je pups op mijn log gezet….
  ze zijn om op te vreten!!
  knuffel voor jullie allemaal!!

 4. Wat heb je je keuken gezellig ingericht, zeg! Wil jij mijn kamer in komen richten als ik over een tijdje toe ben aan een nieuw bed? Hihihi!
  Dikke knuffels voor jou, je (vast heel aardige) vriend (ik ken hem natuurlijk alleen maar van je logs) en natuurlijk voor alle hondjes,
  Niels

 5. hey sabien weet je DIESEL staat steeds in midde lollig he
  😛 😛 😛 😛 😛 😛 😀 😀 😀 😀 😀 🙂 🙂 🙂 🙂 😮 😮 😮 8) 8) 8) 8) 😛 😛 😛

 6. heej lieverd
  we hebben net diesel een dikke knuffel van je gegeven!!
  en geloof ons hij krijgt al lekker praatjes hij is lief ondeugend hahah
  dikke zoen van ons en pootje van diesel xxx 😉

 7. hallo bien en vriend, het was weer leuk in de kroeg, en zaterdag zijn we dicht, dan kan mams ook ietsleuks gaan doen? de hondjes worden steeds leuker!!! liefs van jan en celine.

 8. helemaal geweldig!!!!! wat een leuke foto`s!!!
  kan niet wachten tot diesel komt!!! we zijn er al helemaal klaar voor!!!
  liefs marian en ruvianne

 9. heej kanjer van me

  alweer een maandje voorbij sinds we vertellen dat we gek op mekaar zijn!!!!
  sommige mensen zullen wel denken ze gaan wel snel maar zullen niet begrijpen wat wij voelen… maar ze vergeten ook dat we mekaar al anderhalf jaar kennen en in die periode ook onwijs veel kontakt hebben gehad. lieve schat ik ben stapelgek op je en dat zullen we iedereen laten zien.
  8)
  nou op naar oktober dan gaan we saampjes lekker naar het zonnetje heb er nu al zin in haha
  dikke kus van je apie 😉

 10. Hoi Lieverd,

  Ben weer even gespot op je web-log… haha Wat worden de doggies groot zeg!! Leuke foto’s trouwens van Danny
  Gefeli vandaag 1 maand samen!
  Was vandaag erg goed gegaan veel flight safety herhaald laat je even weten hoe het morgen is gegaan. Succes moregn met de hondjes bij de dierenarts
  Kusssss

 11. Hey sieb!

  ffe een berichtje van je bijna beroemde nichtje 😉 ! Ffe een vraagje hoe meld ik mezelf nou aan op google zie dat jij bovenaan staat als je sabiennetel invoerd maar bij mij niet! 😕 Ik hoor het wel!
  Dikke kuz Tjar

 12. Nou dan(ny) sexy hoor! “ik hou dervan” haha.. Leuke verhaaltjes Sabine, ik betrap mezelf erop dat t 1 van de eerste dingen is wat ik doe op internet, je weblog lezen hihi.. doeg, liefs Mirjam 🙂

 13. Hey sabien lang niet meer gezien he ik kijk niet meer zo vaak op je weblog ( ik kijk deze keer toevalig op je weblog) maar eh..!! het gaat goed met mij hoor kom je niet weer is een keertje langs en wat een leuke dingen lees ik weer op je weblog gaat ook goed met sion en met maan en mae
  maar het gaat heel goed met ons niewe huis ennneh..! staat oook een nieuwe trap in want andere trap was een beetje raar. het gaat ook goed met mama en papa mischien kusjes xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Davine Mae en Emanuel en sion natuurlijk!!

 14. Hey sabien lang niet meer gezien he ik kijk niet meer zo vaak op je weblog ( ik kijk deze keer toevalig op je weblog) maar eh..!! het gaat goed met mij hoor kom je niet weer is een keertje langs en wat een leuke dingen lees ik weer op je weblog gaat ook goed met sion en met maan en mae
  maar het gaat heel goed met ons niewe huis ennneh..! staat oook een nieuwe trap in want andere trap was een beetje raar. het gaat ook goed met mama en papa mischien kusjes xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Davine Mae en Emanuel en sion natuurlijk!!

Geef een reactie