De pups zijn verdeeld!

Hallo lieve lezers….

Hier zijn we weer met leuk nieuws!

Ik zal eerst weer even vertellen hoe de afgelopen dagen zijn verlopen:
Zaterdagavond kwam mijn allerliefste moppie na zijn werk nog naar mij toe! We hebben toen heel leuk oude foto’s van elkaar bekeken….. erg leuk hoor hahaha

Zondagochtend moest ik een paar uurtjes werken en is Danny met de auto ff door het Gooi wezen toeren…….. Ach ja ff kijken waar zijn meissie nou precies woont hahahaha. Om 13.00uur was ik klaar en zijn we saampies heerrlijk naar Laren gereden en hebben we met een glaasje rosxc3xa8 lekker in het zonnetje op een terras gezeten….. heerlijk hoor………

Maandag, dinsdag en woensdag weer gewerkt van 9.00 tot 16.00uur!!! Ja er moeten ook centjes verdient worden. Woensdagavond kwam mijn mams gezellig langs en hebben we zalm-spaghetti gegeten. Heerlijk hoor. Ook mijn zusje en zwager kwamen langs en de nieuwe baasjes van hondje nummer 3!!!!!!

En eindeijk is het zover, ik ben eruit welke pup ikzelf hou:……………….
Het wordt pup nummer 2!!!!!!!!!!!!

Pup nummer 1 gaat naar mijn zusje en mijn zwager en pup naar 3 gaat naar Marianne en Ruvianne.
Ik ben erg blij dat pup nummer 3 toch nog heel warm en liefdevol zal opgroeien!!!!


Ruvianne met de pups.


Mijn zusje met de pups! zij gaan hun pup SPOT noemen!


Mijn zwager met mijn pup, die de naam KRUMMEL krijgt,


Marianne met pup 3, die de naam DIESEL heeft gekregen!

Willeke nog even in actie om te kijken of de pups nog willen drinken bij Woezel omdat ze sinds een aantal dagen nu vast voedsel krijgen.


en ja hoor ze willen maar al te graag, van Woezel hoeft het allemaal niet meer zo maar de pups komen gelukkig niks te kort en groeien prima. Ze wegen nu allemaal al meer dan 800 gram! op naar een kilo! ben benieuwd!


Ook mijn allerliefste apie is helemaal verliefd op Krummel…….. moet ik me al zorgen maken??? hahaha nee hoor schat…….

Nou verder was ik vandaag voor het laatst in mijn kraamgezin. Na 8 dagen te hebben gewerkt heb ik nu ff heerlijk weekend!!! Ga allemaal leuke dingen doen maar dat zullen jullie volgende keer wel weer lezen! Maandag ben ik weer beschikbaar dus voor nu…… de groeten en tot na het weekend!

liefs van Sabien

9 gedachtes over “De pups zijn verdeeld!

 1. Hoi schatties,

  He wat jammer!! Ik hoop dat je iemand er heel blij mee kan maken… als ik een huis had gehad had ik ‘m zeker genomen nu dat niemand hem wil hebben snik snik..
  Hoop dat alles goed gaat.. Nog bedankt dat je ’t voor mij wilt halen vrijdag om 10 uur je bent een schat!! dat vrouwtje moet om 10.30 uur weg van huis dus kwam goed uit. Hoe is het in de liefde??? hihi kusssss

 2. hoi bien, wilma uit de kroeg wou er toch 1 van je? ik wil me er verder niet mee bemoeien maar je had het volgens mij beloofd? liefs van jan en celine

 3. Hoi hoi,

  Wat jammer dat er is afgezeg!! Gelukkig heb je al weer kijkers! Als ik meer tijd had gehad dan had ik het wel gewild, maar jeroen en ik werken daarvoor te veel is ook zo zielig voor dat beestje…. Hoop dat je een lief baasje vind!!

  Dikke kus

 4. Hai Sabien,
  Dankjewel voor je (uitgebreide!!) uitleg over de zelfstandige kraamzorg. Ben er een heel stuk wijzer van geworden! Ik moet er nog even goed over nadenken.. Zie er wel de voordelen van in maar vind het wel eng wat betreft geen gezinnen, geen geld..

  Ik heb je op mijn logje ook even bedankt 😉 Daar lees je ook waarom ik nog twijfel..

  En ooooh ik zou ook wel zo’n hondje willen haha. Eerst maar een eigen huisje 😉

  Fijne dag morgen!
  Sanne

 5. maak je geen zorgen, die raak je heus wel kwijt!
  hang en briefje in de flat of supermarkt, of verlaag je prijs…. 😛
  maar sabien, ik ben zo vreselijk nieuwsgierig welke je zelf houdt????
  ik heb zaterdag een ontzettend spannende date 😀 dus ik heb geen tijd voor de kroeg…..
  zie je gauw, knuff

 6. Ooh wat een lieverdjes zijn het! Lieve pup hoor, die Krummel! Zal weer een echt maatje van je worden, net als Woezel! Fijn dat alle pups een fijn huisje hebben gevonden!

  Prettig weekend!

Geef een reactie