Er is nog een pup beschikbaar!

Hallo allemaal!

Even een kort berichtje van mij om jullie te laten weten dat er sinds vandaag nog 1 pup beschikbaar is. Helaas heeft er vandaag iemand afgezegd………………

Mocht je interresse hebben laat het me dan zo snel mogelijk weten anders ben ik genoodzaakt om het lieve beestje via marktplaats ergens te moeten onderbrengen en dat is iets wat ik liever niet wil.
Hoe en wat hoor je dan allemaal van me!

Dikke zoen van Sabien, Woezel en de pups!

18 gedachtes over “Er is nog een pup beschikbaar!

 1. Hey sieb,
  leuk man die kleintjes! Zal het echt leuk vinden om weer is te komen kijken! Je komt wel he volgende week zaterdag?! Ow heb trouwens nog niks van wil gehoord, zou het ook super vinden als zij komen! Dikke kus Tjarda

 2. Hoi Sabien
  Je web-log ziet er echt super leuk uit.
  Elke keer kijk ik er weer naar.
  De pups zijn ook groot geworden.
  Veel Groetjes van Natas

 3. bien, wat een goed nieuws alles bij elkaar de puppy,s zijn om op te vreten wat een leuke reportage.ik heb het ook druk gehad zaterdag dus heb een week nodig om bij te komen. tot ziens en liefs van celine

 4. Hoi,
  Mijn kleine neefje verwent jou maar, hahaha. Ik moet zeggen dat ie ook altijd even attent voor zijn kleine nichtjes is hoor, het is een echte lieverd!
  Zo te lezen vermaken jullie je opperbest met elkaar, geniet van jullie geluk!!!
  xx Esther

 5. Hoi schatties,

  He wat jammer!! Ik hoop dat je iemand er heel blij mee kan maken… als ik een huis had gehad had ik ‘m zeker genomen nu dat niemand hem wil hebben snik snik..
  Hoop dat alles goed gaat.. Nog bedankt dat je ’t voor mij wilt halen vrijdag om 10 uur je bent een schat!! dat vrouwtje moet om 10.30 uur weg van huis dus kwam goed uit. Hoe is het in de liefde??? hihi kusssss

 6. hoi bien, wilma uit de kroeg wou er toch 1 van je? ik wil me er verder niet mee bemoeien maar je had het volgens mij beloofd? liefs van jan en celine

 7. Hoi hoi,

  Wat jammer dat er is afgezeg!! Gelukkig heb je al weer kijkers! Als ik meer tijd had gehad dan had ik het wel gewild, maar jeroen en ik werken daarvoor te veel is ook zo zielig voor dat beestje…. Hoop dat je een lief baasje vind!!

  Dikke kus

 8. Hai Sabien,
  Dankjewel voor je (uitgebreide!!) uitleg over de zelfstandige kraamzorg. Ben er een heel stuk wijzer van geworden! Ik moet er nog even goed over nadenken.. Zie er wel de voordelen van in maar vind het wel eng wat betreft geen gezinnen, geen geld..

  Ik heb je op mijn logje ook even bedankt 😉 Daar lees je ook waarom ik nog twijfel..

  En ooooh ik zou ook wel zo’n hondje willen haha. Eerst maar een eigen huisje 😉

  Fijne dag morgen!
  Sanne

 9. hoi sabien,
  alles goed met diesel.
  ik kon bijna niet slapen van de zenuwen.
  en hou gaat het met de andere hondjes 😛 😛 😛 😛 😛 😛

 10. maak je geen zorgen, die raak je heus wel kwijt!
  hang en briefje in de flat of supermarkt, of verlaag je prijs…. 😛
  maar sabien, ik ben zo vreselijk nieuwsgierig welke je zelf houdt????
  ik heb zaterdag een ontzettend spannende date 😀 dus ik heb geen tijd voor de kroeg…..
  zie je gauw, knuff

 11. hallo sabien en danny,
  ik zit nu op school en ik wil toch eff een brichtje achter laten ik hoop wel dat het goed gaat met woezel en de hondje ik heb niks te doen ik heb me weektaak af en iedereen van mij klas weet nou jou site en iedereen vind diesel heel lief 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Geef een reactie