De pups hebben vast voedsel gegeten!

Hallo Allemaal!

Daar zijn we weer!
Mijn laatste logje was van woensdag 5 april, daarin vertelde ik dat Danny kwam!
En wat denk je??? heb ik toch zomaar een heel gaaf horloge van hem gekregen…..

vinden jullie hem niet BLING BLING??? Gaaf he! Ik vind hem echt geweldig.

S’avonds zijn we toen naar mijn paps in Amsterdam geweest. Mijn vader durfde het aan om te koken en dus hebben we heerlijk aardappeltjes met snijbonen en sperzieboontjes en een balletje gehakt gegeten. Danny vond het erg lekker en we hebben ook een erg gezellige avond gehad. We hebben na het eten oude filmpjes van mij vroeger bekeken……. of ik daar blij mee was is een ander verhaal maar Danny vond het erg leuk!!!!! En volgens mij kunnen mijn paps en Danny het wel met elkaar vinden…. pff das weer een opluchting!

De volgende ochtend moest ik weer werken, gelukkig is het een kraamgezin in Bussum dus das lekker om de hoek. Danny bleef nog even bij mij thuis want hij hoefde nog niet weg. Hij zou wel op de hondjes letten lief he!


Ja met de hondjes gaat het erg goed!
Worden al erg groot en al erg eigenwijs, de meest gevlekte blaft ook al af en toe op zijn eigen manier! z’on grappig gehoor!

Ze gaan nu ook echt al spelen, hangen dan in elkaars oor (hebben nog geen tand in hun bekkie maar goed) of meppen elkaar met hun pootjes! echt een grappig gezicht.

Het lopen gaat ook steeds beter, soms lopen ze heel erg goed en dan ineens zijn ze hun evenwicht kwijt en donderen ze om… hihihi

Vrijdag weer gewerkt, lekker dagje en omdat het zonnetje lekker doorkwam ben ik met mijn moeder even naar Laren geweest om op het terras te zitten en mensen te koekeloeren onder het genot van rosxc3xa9! heerlijk.

S’avonds kwam Kim en zijn we gezellig met z’n tweeen uiteten geweest bij de Tapasbar Las Tapas in Hilversum.

We moesten eventjes wachten op een tafeltje omdat het zo druk was, maar na een half uurtje konden we dan eindelijk aanvallen!
Kim en ik zijn echt dol op Tapas dus hadden we 11 porties besteld! hahaha
Ik kan je vertellen we hebben niet gegeten maar gevreten…erg he maar het was weer o zo heerlijk!
Ik kan het echt iedereen aanraden hoor.
Kijk anders maar even op deze site: www.lastapas.nl

Nou vandaag dus weer een dagje gewerkt en toen ik net thuis was vond ik het wel tijd voor de pups om is echt vast voedsel te proberen!
een kleine reportage van dit mooie tafareel:


ff snuffelen!


oh dat ruikt toch wel erg lekker!


Wauw dit is lekker zeg! moet je ook is proberen!


jeetje joh je hebt gelijk!


Wat is ons vrouwtje toch goed voor ons he!


Echt wel dat we dit niet eerder hebben gekregen!


Ze had toch gezegd dat we met onze handen mochten eten??? blaf woef blaf!

Zoals jullie zien, smaakt het ze erg goed!
Nou ik geloof dat jullie weer op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen in huize Netel!
enne ik zou het leuk vinden als jullie ff een reactie achterlaten!

dikke zoen Sabientje

14 gedachtes over “De pups hebben vast voedsel gegeten!

 1. Sjonge, wat een hoop kleren, zeg! Mijn mamma heeft vanmiddag haar eigen kleren ook een beetje opgeruimd en uitgezocht wat ze weg ging doen (dingen die ze toch nooit meer draagt), dus er is ineens een hoop ruimte in de kast. Misschien een idee voor jou???
  Maarre… ik vind dat je je probleem heeeeel slim hebt opgelost! Je moppie kan trots op je zijn. 😀
  Dikke knuffel van “celebrity” Niels 8) (zonnebril op, zodat ik niet herkend wordt, hihihi!)

 2. Heey

  Gezellig hoor die ratjes hier! Hoe is het met jou beestjes? Je heb je kast weer mooi gefixt… leuk he in de gamma lopen en die kerels maar kijken hahaha 😀 had ik ook laatst toen ik hout ging halen voor het nieuwe hok voor mijn beestjes!We moeten ffies nummers uitwisselen via de mail dan spreken we wat af, bij jou, bij mij of in de kroeg!!… we zien wel! Spreek je gauw
  Kussssssss

 3. Hey sieb,
  leuk man die kleintjes! Zal het echt leuk vinden om weer is te komen kijken! Je komt wel he volgende week zaterdag?! Ow heb trouwens nog niks van wil gehoord, zou het ook super vinden als zij komen! Dikke kus Tjarda

 4. Hoi Sabien
  Je web-log ziet er echt super leuk uit.
  Elke keer kijk ik er weer naar.
  De pups zijn ook groot geworden.
  Veel Groetjes van Natas

 5. bien, wat een goed nieuws alles bij elkaar de puppy,s zijn om op te vreten wat een leuke reportage.ik heb het ook druk gehad zaterdag dus heb een week nodig om bij te komen. tot ziens en liefs van celine

 6. Hoi,
  Mijn kleine neefje verwent jou maar, hahaha. Ik moet zeggen dat ie ook altijd even attent voor zijn kleine nichtjes is hoor, het is een echte lieverd!
  Zo te lezen vermaken jullie je opperbest met elkaar, geniet van jullie geluk!!!
  xx Esther

 7. hoi sabien,
  alles goed met diesel.
  ik kon bijna niet slapen van de zenuwen.
  en hou gaat het met de andere hondjes 😛 😛 😛 😛 😛 😛

 8. hallo sabien en danny,
  ik zit nu op school en ik wil toch eff een brichtje achter laten ik hoop wel dat het goed gaat met woezel en de hondje ik heb niks te doen ik heb me weektaak af en iedereen van mij klas weet nou jou site en iedereen vind diesel heel lief 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉

Geef een reactie