Soms heb je niet alle geluk!

Hallo Allemaal!

Daar zijn we weer! jullie zullen je wel afvragen, werkt Sabientje nog wel??? jaa ben weer oproepbaar vanaf gisteren alleen is er nog geen gezin voor me dus kan ik nog ff genieten van het mooie weer en de hondjes! heerlijk hoor….. mij hoor je niet klagen maar hoop dat er snel weer een gezin is want er moet ook geld in het laadje komen he!

Vanochtend had ik de kriebels en dacht laat ik mijn kledingkast is opruimen……. nou dat heb ik geweten…….
De steunen waar mijn hangkleding aanhangt begaf het….. ik kon het een keer verwachten want ik heb nogal wat kleren hahahaha. Maar goed, al mijn kleding er dus maar eest uitgetrokken en op mijn bed gelegd.


Erg he!!!!

Even helder nagedacht en kwam toen tot een oplossing……

Haakje erin geschroefd en hup met een tyripje houdt het vast wel…….. Nee ik ben niet blond maar met mijn kleren ging dat dus niet en hup alles donderde weer naar beneden arghhhh arghhhh!

Mijn paps en mams gebeld of die even een snelle oplossing hadden maar mijn pap kwam met iets wat ik niet helemaal begreep dus helaas…… Ook Danny nog gebeld en die zou straks ook nog wel ff kijken……. ik zo eigenwijs als ik ben wil dat dan zelf doen en dus sprong ik in de auto naar de Gamma! heerlijk hoor, al die kerels zie je denken…….. heb je weer z`on eigenwijze vrouw die zelf gaat klussen!!!!! maar ik laat me niet kisten, kocht 3 grote stevige beugels en kon weer naar huis!

Het duurde even voordat ik de beugels had bevestigd want ik heb geen boormachine en moest het dus met een schroevendraaier doen………..Danny heb zometeen een massage nodig……….
Maar het is gelukt, vraag niet hoe maar de beugels hangen, roede erweer in en met beleid mijn 100 klerenhangers (heb ze geteld hahaha) er weer terug in gehangen……. en het bleef nog hangen ook!

Wat vinden jullie van het resultaat???
Nou maar hopen dat dit zo blijft hangen anders weet ik het ook niet meer hahaha.

Dat zeg ik Gamma, ken niet zonder de Gamma!

liefs van Sabien

Ohja mijn moppie komt zometeen!!!!!!!! heerlijk!!!!!!!

6 gedachtes over “Soms heb je niet alle geluk!

 1. heeey
  Druk druk druk he! Leuk hoor al die ontwikkelingen rond de pups!En rond Danny en jou natuurlijk! Ik moet het nog maar zien te halen zo veel bezoekers! haha… We moeten een keer wat afspreken! We mailen nog wel

  Dikke kus Berny πŸ˜›

 2. hai lievie,
  zorg je goed voor woezel, het ziet er zo uit of de pups al dikker zijn dan woezel zelf!!
  maar ik weet dat woezel het belangrijkste in je leven is, dus die komt vast niks tekort, maar ze worden wel groot hoor!!!
  dikke kus
  zien we je zaterdag??
  kus
  janneke

 3. Sjonge, wat een hoop kleren, zeg! Mijn mamma heeft vanmiddag haar eigen kleren ook een beetje opgeruimd en uitgezocht wat ze weg ging doen (dingen die ze toch nooit meer draagt), dus er is ineens een hoop ruimte in de kast. Misschien een idee voor jou???
  Maarre… ik vind dat je je probleem heeeeel slim hebt opgelost! Je moppie kan trots op je zijn. πŸ˜€
  Dikke knuffel van “celebrity” Niels 8) (zonnebril op, zodat ik niet herkend wordt, hihihi!)

 4. Heey

  Gezellig hoor die ratjes hier! Hoe is het met jou beestjes? Je heb je kast weer mooi gefixt… leuk he in de gamma lopen en die kerels maar kijken hahaha πŸ˜€ had ik ook laatst toen ik hout ging halen voor het nieuwe hok voor mijn beestjes!We moeten ffies nummers uitwisselen via de mail dan spreken we wat af, bij jou, bij mij of in de kroeg!!… we zien wel! Spreek je gauw
  Kussssssss

Geef een reactie