Weekend is weer voorbij!

Hallo Allemaal!

Ik heb gisteren een record aantal bezoekers gehad: 257 mensen hebben mijn site bekeken!!!!!! Super hoor! En dan ook nog is 18 berichten achtergelaten. niet te geloven!

Gisteren een lekker dagje gehad……
s’ochtends al vroeg uit de veren want ik ging met mijn moeder, zusje en haar schoonmoeder naar de IJ-hallen in Amsterdam Noord.

Daar wordt elk eerste weekend van de maand een hele grote vlooienmarkt gehouden en wij vinden het geweldig om daar allerlei leuke spulletjes voor een prikkie te kunnen kopen.

Helaas was mijn mams die ochtend ziek geworden en kon dus niet mee.
We hebben dit keer niet veel gekocht, ik heb 2 hele leuke babyschoentjes gekocht, ik kon ze gewoon niet laten liggen voor die 50 euro cent! lache he

S’middags lekker thuis geweest en heerlijk getut!
S’avonds kwam een vriendin nog even langs want die had de pups nog niet gezien met de oogjes open!


Wat mot je???


Het blijft super!


Hoezo ben ik nu al eigenwijs???


Dit noem je nou broederliefde!


Van al dat gesnuffel en pogingen tot lopen krijg je wel honger…….


Dus hup naar moeders toe, ze hebben Woezel al gevonden….


Tuurlijk Woezel, ga er maar even bij liggen hoor!


En dan zijn de buikjes gevuld en liggen ze heerlijk te tukken! mooi he!

(Misschien valt het jullie niet op maar de datum op de foto’s kloppen weer is niet…… mijn fout, heb ze vanochtend gemaakt!)

Nog even tv gekeken, Ik volg peking express en daarna lekker naar bedje toe…. alleen duurde het even voordat ik kon slapen omdat mijn moppie en ik, al met al 1,5 uur met elkaar aan de telefoon hebben gehangen……

Vanochtend weer vroeg uit de veren want ik moest mijn moeder helpen om haar spulletjes te verhuizen……. (lang verhaal)……….
ben nu net een uurtje thuis en ga zo naar mijn zusje om daar gezellig te gaan eten…….. en als het allemaal goed loopt komt Danny vanavond nog deze kant op…….. heerlijk……. kan niet wachten!!!!

Ja jullie merken het goed, ik ben enorm blij met hem en hij geeft me een heerlijk gevoel!!!!! hihihi

Dikke zoen van mij

enne wil wel is weten of we de records kunnen verbreken dus……. jullie weten wat jullie te doen staat hahahaha

46 gedachtes over “Weekend is weer voorbij!

 1. Hallo Sabien ik ken je dan alleen nog maar van je website en ik moet zeggen dat ziet er allemaal goed uit,maar wie ik beter ken is natuurlijk je vriendje Danny ik/wij hopen dat jullie heel gelukkig worden want als een iemand het verdiend dan is het Daantje.
  We hopen je gauw eens in Velp te mogen ontmoeten.

  Hartelijke groetjes Jaap en Annemarie

 2. Hai hai sabien,
  Ik ken je helemaal niet maar heb super veel gehoord over je. natuurlijk van Danny!!
  Pas goed op hem en ik hoop dat jullie heel gelukkig worden met zijn tweetjes. Maarre het blijft ook nog een beetje mijn vriendje ook al hebben we soms een haat/liefde verhouding!!hihi.Ik hoop je snel een keer te ontmoeten in Lathum.
  Groetjes lotje.

 3. Hoi hoi
  Wat worden ze al groot! echte lieverds!
  Heel leuk dat je verkering heb, leuke jongen op de foto!
  Veel plezier samen!

  ps je hebt me aangestoken met het web-log virus ik be er ook aan begonnen….

  Groetjes Berny ๐Ÿ™‚

 4. Wauw………. Gozer, wat een suprise!!!!! Gefeliciteerd en al het geluk van de wereld.
  Liefs en tot snel: Walter & Joanna

 5. Hoi Lieverd,

  Ik dacht even je weblog checken
  had je net nog even aan de lijn en kon het niet laten om het even te checken… Wat zijn ze leuk zo met die oogjes open! Ik vind het super voor je schatje!! Veel liefs kussss kim
  tot gauw zullen we volgende week wat afspreken???

 6. Hallo sabienne!

  Kijk uit met Danny,want hij is een echte gifmenger! Nee hoor hij is toppie en veel plezier samen! Groetjes van een goede drinkvriend van Danny!

  Groetjes Chris

 7. Hoi Sabine,
  Het is wel de bedoeling dat we snel kennis maken hoor, ik/wij kunnen je veel over Danny vertellen!!
  Voor nu wens ik jullie alle geluk van de wereld, geniet van al het mooie samen!
  Liefs en hopelijk tot snel,
  Esther (liefste nicht van Danny, haha) xxx ๐Ÿ™‚

 8. Hoi Sabine,
  Dus jij bent de vrouw waar mijn oom de kriebels van in zijn buik krijgt, hahaha.
  Ik hoop dat ik je snel eens zie!
  By the way, wat een snoezige pups!!!
  Kussies van Melly
  ๐Ÿ™‚ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜›

 9. Hee Sabien en Dan!! Wat leuk voor jullie allebei!! Sabien, wees maar zuinig op zo iemand als Danny ๐Ÿ™‚ ! Veel geluk samen en Dan we zouden het leuk vinden als je haar eens snel meeneemt naar Lathum! liefs Romy en Ashley

 10. Hee hallo, ik heb Dan in geen tijden zo vrolijk gezien. Bedankt daarvoor, want zo is het werken met hem veel leuker ๐Ÿ˜‰
  Liefs Stรฉphanie

 11. heeey
  Druk druk druk he! Leuk hoor al die ontwikkelingen rond de pups!En rond Danny en jou natuurlijk! Ik moet het nog maar zien te halen zo veel bezoekers! haha… We moeten een keer wat afspreken! We mailen nog wel

  Dikke kus Berny ๐Ÿ˜›

 12. Sabien wat heb jij een geluk met die gozer! Hij kan koken en is ook nog hartstikke lief! ’t Is dat ik Paultje al heb! Veel plezier samen en we zien je de 14e bij Rutgers!

 13. hai lievie,
  zorg je goed voor woezel, het ziet er zo uit of de pups al dikker zijn dan woezel zelf!!
  maar ik weet dat woezel het belangrijkste in je leven is, dus die komt vast niks tekort, maar ze worden wel groot hoor!!!
  dikke kus
  zien we je zaterdag??
  kus
  janneke

 14. Hoi Sabien, wat lees ik nou, geen vrijgezel meer!!!!!!Heel veel geluk toegewenst en dat jullie samen heel gelukkig mogen worden!!!!
  groetjes van Jolet ๐Ÿ™‚

 15. Hii Sabien en Dan, Heel veel geluk en plezier samen! Wel lief zijn voor Danny hoor ๐Ÿ˜‰ hihi! Nou ik hoop je snel een xtje te zijn bij rutgers!! Liefs Mirjam

 16. Sabien het is duidelijk je heb geen mensen kennis wat zie je in die goser, nee hoor GEINTJE het is een dijk van een goser.
  Drinkmaatje Lange Piet ๐Ÿ˜‰

 17. citaat van Danny “ooooow fijn hoor, ik kan me gedachten niet bij het werk houden, denk alleen maar aan Sabien!!!” nee fijn.. haha;), zie nu al dat t goed zit! leuk hoor!
  kus collegaatje van Danny

 18. ik lees net pas dat de oogjes open zijn maar allemaal teggelijk?! ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜› 8) ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™ ๐Ÿ™‚

 19. ik zoek een foto, een duidelijk verhaal, en uitleg ๐Ÿ˜› wie is danny, iedereen kent hem blijkbaar al, behlave ik, dat is slecht dat begrijp je natuurlijk wel, je neefje is benieuwd, want ik hoor alleen maar goed nieuws, dus kan het ook alleen maar goed zijn. ik zal je vriendje vast en zeker snel zien, doe hem alvast maar de groetjes van je kleine neefje, kusszziesszz

 20. HOI SABINE
  WILLEN JULLIE ALVAST HEEL VEEL GELUK IN DE LIEFDE TOEWENSEN
  SAMEN MET MIJN GROTE BROERTJE
  BEN HEEL BLIJ VOOR JULLIE
  MAAK ELKAAR MAAR HEEL GELUKKIG
  GROETJES VANUIT T STAD

  NICOLE JOERI EN VLADI

 21. HALLO,SABINE MIJ KEN JE NIET MAAR IK BEN DE VADER VAN ERIC RUTGERS EN LEES NET JE SITE IK HOOP OOK DAT JULLIE SAMEN HEEEEEL GELUKKIG WORDEN IK KEN DANNY AL EEN GERUIME TIJD EN VIND HEM EEN SUPER FIJNE VENT . EN HIJ VERDIEND HET OM EEN LIEVE VRIENDIN /VROUWTJE TE HEBBEN J EHEBT ER ECHT EEN TOFFE KEREL AAN , GROETEN ROB

 22. heb je nog maar een pup over…en wat betekd beschikbaar? en als je nog maar een pup over hebt welke dan?! ๐Ÿ˜› 8) ๐Ÿ˜ฎ ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ™ ๐Ÿ™‚

 23. Lieve Sabien,
  Van harte gefeliciteerd met de liefde! Uiteraard ook met Woezel en de pups maar eerlijk gezegd vind ik het nieuws van de liefde pas dringend genoeg om eidenlijk een keer te schrijven. Kun je mij (je tante) in een privรฉ e-mail iets meer details schrijven? Hoe, wat, waar enz… ha,ha. Heb ik het niet goed gelezen of weten we ook nog niet wat voor werk hij doet? Ik wens je erg veel geluk en hopleijk tot ziens!

 24. Hoi Sabien!

  Wat een leuke weblog(of hoe je dat zegt haha) Leuk om te horen dat het goed met je gaat! Heb je al een x gesproken op msn..
  Echt een lieve hondjes zeg! En jeetje wat is jou zusje veranderd! ๐Ÿ˜‰

  Leuke vriend heb je! Ziet er aardig uit
  ๐Ÿ˜‰

  Nou meis ik spreek je wel weer op msn

  Knuffel Sarah ๐Ÿ™‚

 25. hoi, sabien, wat enig, maar wat een werk om alles zo neer te zetten. wat een lekkertjes allemaal, hondjes, enz en natuurlijk je nieuwe vriend wat leuk voor jullie gaaf zeg.
  en niet te vergeten DIE LAARZEN
  echt geweldig dikke kus Roeltje.

Geef een reactie