De pups hebben hun oogjes open!

Hallo allemaal!

Sinds vanochtend hebben de pups hun oogjes een beetje open!!!! helaas kan er nog niet echt een foto van maken omdat het hele donkere oogjes zijn en ze ze nog niet helemaal open hebben! maar het is zo’n schattig gezicht, volgens mij zien ze ook nog niet zo goed hahaha.

Afgelopen dinsdag kwam Patricia lekker shoarma eten, omdat we zo druk waren met onze computers waren we de broodjes even vergeten en dus waren ze een beetje hard….. hahaha. Is een voordeel dat Danny kok is……. Ik ben echt geen keukenprinses……
We hebben toen gezellig Gordon en Joling gekeken en lekker in ons broek gepiest van het lachen. Ook hebben we een hele gave fotosessie gemaakt met de pups, we hebben weer vreselijk gelachen maar het resultaat mag er wezen:

Patricia met alle hondjes! leuk he


Ikzelf met alle hondjes.


Ik met pup 1


Ik met pup 2


en ik met pup 3

Patricia en ik wouden ook samen met alle hondjes op de foto’s maar ja er was niemand in de buurt die de foto kon maken, en dus hebben we het fototoestel op zelfontspanner gezet! De meest rare foto’s rolden eruit, ik bespaar jullie de moeite want die waren echt vreselijk. Als je kijkt naar deze foto zie je wel dat we vreselijk hebben gelachen!

Maar je kan zeggen wat je wil maar ze zijn allemaal wel erg leuk geworden!
Verder heb ik nog een geweldige foto kunnen maken van pup 3, oftewel KOE, die heerlijk lag te genieten…..

Gisteren een rustig dagje gehad. S’middags kwamen Isis en Milou de pups bewonderen. (Milou is dat meisje waar ik een weekend heb opgepast vlak voor Woezel moest bevallen, Milou was er dus bij toen woezel zo onrustig was die ochtend. Toen ze de op de galerij kwamen aanlopen vloog Woezel al meteen naar Milou toe, ze herkende haar dus duidelijk! Milou was niet meer bij de pups weg te branden,

en we hebben afgesproken dat ze binnenkort een weekendje mag komen logeren!
Ook kleine Isis vond de pups heel erg interresant.

Het mooie was dat Isis Woezel ook wel leuk vond maar zodra Woezel bij haar in de buurt kwam ze het toch wel wat eng vond, maar dan toch zo gaan zittendat ze Woezel nog wel kon zien! Geweldig hahahaha

S’avonds kon ik onverwachts met Kimmeding mee naar een concert van Jaunes, dat is een spaanse zanger die een heel bekend liedje heeft, vraag me niet hoe dat liedje heet…….. Het was in de Heineken Music Hall en we hebben het erg gezellig gehad! Het was onwijs druk en ja dat ene liedje kende we wel maar al die andere nummers??? geen idee, maar er waren dus ook allemaal spanjaarden en die gingen helemaal uit hun plaat……. Ja het was echt super leuk!

Nou jullie zijn allemaal weer op de hoogte…..
Er zijn nog steeds mensen die mijn web-log bezoeken maar geen reactie achterlaten….. jammer hoor……….. hahaha

dikke zoen van mij

12 gedachtes over “De pups hebben hun oogjes open!

 1. Dat zijn jullie nog steeds!!! Danny is net zo lief en gek als jullie dus dan mag het toch wel he!!!! Wat wil ik dan nog meer…….Wie weet kom ik hem wel een keer showen hahaha

  dikke kus van Bien

 2. Hoi Schattie, was erg gezellig gisteren lekker gedanst op la camesa negra…. en Piedo…???

  Was erg leuk ben nu aan het oppassen op Timo en Zoe ze liggen heerlijk te slapen dus heeft Kimmie even tijd om een berichtje te sturen, leuke foto’s sabien… ben benieuwd naar de foto’s van de kleintjes met ogen open tot gauw… lieverd
  Vond het erg gezellig dat je bij ons kwam eten en dat we er een leuke avond van hebben gemaakt moeten we vaker doen?
  Wat hebben we binnenkort in de planning??? Als ik je niet spreek voor morgen Ik wens jullie een hele fijne dag toe morgen en ga lekker uiteten en geniet ervan! Dikke kus Kim

 3. Hoi Sabien en Danny,

  Ik ben op zoek naar een leuke hippe hondensofa en dat valt niet mee… Nu ben ik na lang zoeken jullie site gekomen en zie daar een hondensofa die erg lijkt op hetgeen ik in gedachten heb. Zouden jullie mij kunnen vertellen waar jullie deze vandaan hebben? Ben ik erg nieuwsgierig naar, alvast bedankt voor jullie reactie. Groeten saskia

Geef een reactie