en dan ben je 24!!!!!

Daar ben ik weer!!!! beetje laat maar was vanmiddag al bezig om een logje te schrijven maar mijn paps kwam eten en wat dingetjes ophangen en toen deed hij iets verkeerd en hup daar gingen mijn stoppen!! computer uit, lichten uit, en dus ook mijn logje weg ……….. bedankt he pap hahaha

Maar goed ik zal jullie even vertellen wat ik de afgelopen dagen heb gedaan:

Donderdag kwamen Esmeralda en Estelle de puppies bewonderen, Estelle is mijn oppaskindje en zij is gek op Woezel. Vol trots en met een grote glimlach mocht zij een pup vasthouden!

Ze genoot volop.

S’avonds een wijntje gedronken bij Jenny en Frans (mijn buurtjes) en mocht ik even onder de zonnebank. Rond half 12 ben ik weer naar huis gegaan en om 24.00uur was ik dan jarig. Mijn mams belde al snel en ook lieve Danny.

S’ochtends heb ik alle hapjes voor die avond voorbereid en kwam Jenny nog even naar de pups kijken. Later op de dag ging de deurbel en was er iemand met een pakje voor mij……… ik vond het al een rare stem maar had er verder geen gekke ideeen bij…….. en wat was het pakje…….. een onwijs grote bos rode rozen en daarachter stond Wil. Echt heel gaaf. Al snel kwamen mijn mams, zusje en zwager. Zij kwamen gezellig eten en op het menu stond zelfgemaakte patatjes, maar er is maar 1 iemand die dat zo geweldig kan maken en dus stond mijn moeder in mijn huisje te koken…… erg he…… maar het was wel erg lekker hahahaha

Rond 20.00uur kwam de andere visite,

Buurman Rene, Nico en Sylvia

en al snel ging mijn zusje uit de kleren…..

grapje………

Ik was dan wel jarig maar de pups kregen volgens mij toch even iets meer aandacht!!!!!!!!!!

Nee hier komt geen melk uit.


Mijn zwager Ricardo.


Susanne, een vriendin van mij.

En ook tante Kim was weer van de Partij.

Kim kwam wat later op de avond omdat ze de hele dag op de negen maand beurs had gestaan!

Maar Kim was niet de enige die later kwam want ook Danny had de hele avond gewerkt (chef-kok) maar kwam voor mij helemaal uit Velp naar Bussum gereden!!!!!!!! wat een schat he!

Al snel waren alle andere mensen naar huis en dus waren alleen Danny en Kimmie er en die bleven gezellig slapen. Na al flink wat rose gedronken te hebben kakte Kim al snel in hahaha

Ik kakte gelukkig nog niet in en had het dan ook reuze naar me zin.

Toen we lekker naar bed wilden gaan zou ik het luchtbed voor Kim wel even opblazen maar na flink wat rose te hebben gedronken en een luchtbed wat niet op te blazen was besloten we dat we de banken tegen elkaaraan zouden schuiven en daar kon Kimmeding dan heerlijk slapen!!!!

Vinden jullie het geen briljante oplossing???
Ondertussen was het al half 4 dus allemaal hup snel onze bedjes in!!!!! van slapen is weinig terecht gekomen en om 9 uur waren we allemaal weer wakker!!!!!!!!

Ja het was een onwijs leuke verjaardag en ben dan ook enorm verwend!!!!!!!!! bedankt iedereen.
En kim en Danny………. bedankt voor de gezellige logeerparty, wanneer herhalen we het???? hahahahaha

Dikke zoen van Sabien

ohja ik hoor en zie dat ik heel veel bezoekers op web-log ontvang, ik zou het leuk vinden als jullie dan ook even een krabbeltje achterlaten zodat ik een beetje weet voor wie ik dit allemaal tik…….
Dit geldt dus ook voor jouw pap en Maarten J!!!!!!!!!

7 gedachtes over “en dan ben je 24!!!!!

 1. Daar zijn we klaar mee nu met sebas, die wil niet alleen meer hontjes tijten, maar ook hondjes hebben nu! Misschien dat Woezel er toch nog een keer aan moet geloven? Als ze bij gekomen is van deze bevalling?
  Kaarten voor Musicals in het Luxor, waar wij zijn geweest, kan de man zo voor je regelen…
  dag lieverd, morgen zullen we voor je zingen!

 2. van harte gefeliciteerd met je 24e verjaardag! nog vele gelukkige en gezonde jaren en ga zo door dan ben je op de goede weg! knuffels voor je gezinnetje, ze zijn beeldschoon en als ik niet op 3 hoog zou wonen dan was ik zo aan een hondje begonnen. meiske een fijne verjaardag en we zien elkaar weer. liefs van jan en celine.

 3. lieverd bedankt voor een onvergetelijke avond en nacht!!
  lieve mensen ik zou het van de daken willen schreeuwen “siep i luf joe!!” en kim jij ook nog bedankt voor de gezellige logeerparty XXX 8)

 4. lieverd(S)leuke verjaardag en top dat ik weer mocht koken….grapje…was Danny gaan top kok???haha
  Erg leuk dat ik Wil ook nog ff tegenkwam….Siep i luf joe 2222222222

 5. zo’n verjaardags kadootje wil ik ook wel!!!! πŸ˜‰
  maarre waarom heb je je pa niet op de foto gezet????
  en heeft kim nog wel een deken erbij gekregen???
  knuffel alle 5 of is het nu 6???

 6. Hoi Schattie,

  Hoe is het met je? Had je vanavond nog even aan de lijn, wat heb je leuke foto’s erop gezet, trouwens leuke foto van jouw tijdens je werk…. Hoe gaat het met de kleintjes nog geen oogjes open he… dikke kus aan woezel en the kids was erg gezelli vrijdag avond doen we zeker binnenkort over en Danny ik vond het ook erg gezelli dikke kusssss

Geef een reactie