de pups zijn alweer een week oud!

Hallo fan’s!!!

hier weer een update van ons!

Alles gaat erg goed. De pups zijn alweer erg groot, hun neusjes beginnen al zwart te worden en ze groeien als kool!!

Pup 1 woog bij zijn geboorte: 130 gram en nu 335 gram!
Pup 2 woog bij zijn geboorte: 202 gram en nu 338 gram!
Pup 3 woog bij zijn geboorte: 167 gram en nu 338 gram!

Goed he, je ziet dat pup 1 het al erg goed heeft ingehaald.

Verder doet Woezel het nog erg goed alleen heeft ze af en toe een baalmoment, als de pups beginnen te piepen blijft ze gewoon doen waar ze mee bezig is. Ik leg haar dan regelmatig maar zelf bij de pups en dan is het goed en gaat ze er voor liggen en en likt ze dan ook helemaal schoon.

Gelukkig zijn dat maar momenten want s’nachts blijft ze over het algemeen toch wel bij de pups liggen. Ook als ik even de deur uit moet en terug kom liggen de pups er tevreden bij!

Mooier kan toch bijna niet he!

Afgelopen dinsdag was het weer visitedag en kwam er s’ochtends een mevrouw die ik begin februari tegen kwam in de HEMA en die Woezel zo leuk vond. Ik had haar toen verteld dat Woezel zwanger was van een Jack russel en ze was zo benieuwd naar het resultaat dat ze vroeg of ze als ze geboren waren mocht langskomen. Ze vond de pups prachtig en had voor Woezel een bot meegenomen! lief he.
S’middags kwam Katja een vriendin van mij met mijn 2 grote vriendjes Bram en Sebastiaan. Sebastiaan had het de hele tijd over HONTJES TIJTEN!!!!!! zoet he! Aan Woezel moest hij even wennen maar de pups vond hij prachtig.


Kijk hem is staan de directeur!!!!!!!

Vanmiddag komen Estelle en Esmeralda de pups bewonderen en morgen………………
Wordt ik alweer 24 erg he!!!!

Dikke zoen van mij.

9 gedachtes over “de pups zijn alweer een week oud!

 1. he bien, ik vindt ze alle drie schattig maar je bent nog geen ann geddes. ik kan nu beter lezen dan eerst, heb je iets veranderd? of ben ik een beetje bijgekomen? we komen niet op je verjaardag de reden weet je wel, toch??? veel liefs van jan en celine.

 2. ik sluit me aan bij celine, volgens mij begin je je te vervelen en worde het tijd dat je weer een nieuwe baby-job krijgt……hahahahahahaaha
  annuwel, ik weet niet meer wat voor foto’s je daar van gaat maken, nu je de smaak te pakken hebt…..hihihihihihihihi

 3. Hoi Schatties,

  Hier een berichtje van tante Kim.
  Wat ben je weer druk bezig geweest met je weblog erg leuk.
  Ben a.s vrijdag zeker van de party op je feestje en kan ik de kleine baby’s van woezel weer bewonderen….

  Dikke kus kim

 4. Joepie, ik kan het allemaal weer lezen 😉
  Wat een schattig jasje voor Woezel! Maarre… je moet maar geen puppies meer in glazen stoppen, hoor. Had je eigenlijk wel de wijn eruit gehaald?
  Dikke knuffel van Niels

 5. Daar zijn we klaar mee nu met sebas, die wil niet alleen meer hontjes tijten, maar ook hondjes hebben nu! Misschien dat Woezel er toch nog een keer aan moet geloven? Als ze bij gekomen is van deze bevalling?
  Kaarten voor Musicals in het Luxor, waar wij zijn geweest, kan de man zo voor je regelen…
  dag lieverd, morgen zullen we voor je zingen!

 6. van harte gefeliciteerd met je 24e verjaardag! nog vele gelukkige en gezonde jaren en ga zo door dan ben je op de goede weg! knuffels voor je gezinnetje, ze zijn beeldschoon en als ik niet op 3 hoog zou wonen dan was ik zo aan een hondje begonnen. meiske een fijne verjaardag en we zien elkaar weer. liefs van jan en celine.

Geef een reactie