weekendje Vreeland bij Milou!!

Hallo Allemaal

daar zijn we weer!
Zondagavond begon mijn weekendje logeren bij Milou omdat ik op haar moest oppassen!
We hebben het erg gezellig gehad, Milou is helemaal weg van Woezel (wie niet haha) en Woezel vind Milou ook erg lief!

Maandag moest ik werken en om 13.00uur was ik klaar en ben toen s`middags met Milou naar een winkeltje geweest waar ze leuke sieraden hadden en heeft Milou een leuke poef gezien en die heeft ze gekregen van mij en staat nu heel leuk op haar kamertje.
Daarna moest ze naar fluitles en toen ze terug was zijn we naar de intratuin gereden want dat vinden we allebei een hele leuke winkel!
Daar heb ik deze takken gekocht!


leuk he!

S`avonds lekker op de bank gelegen en samen met een kopje koffie en thee tv gekeken.


Schattig he!


Echte liefde haha

Dinsdag mijn laatste dagje in het kraamgezin en heb ik een leuk plantje gekregen!
S`middags moest Milou hockeyen en ben ik even lekker in een heet bad gegaan met een goed boek, uit bad nog even gedouched en ben ik volgens mij even flauwgevallen, waarschijnlijk was het bad te heet en ben ik er te vlug uitgegaan….oeps…… gelukkig viel het allemaal mee alleen doet mijn pinkje nu een beetje pijn……. hebben jullie al meedelijden met me…..???? hahaha

S`avonds weer lekker samen op de bank en moest Woezel een beetje stoer doen


Als je zwanger bent kun je best wel rare dingen doen hoor! hahaha

De pups zijn nu enorm goed te voelen, ik hoef ze niet meer op te zoeken, kan mijn hand gewoon op haar buik leggen en dan voel ik ze al!

Vanochtend was het tijd om al mijn spullen te gaan pakken want ik ging weer naar huis, en juist vanochtend was Woezel enorm onrustig, piepen, rillen en haar temperatuur was wat laag…..vaak is dat een teken……
Ze is toen maar in mijn dekbed gekropen en heeft toen even geslapen

Nu we weer thuis zijn ligt ze heerlijk te slapen in haar werpkist.
Waarschijnlijk was het vals alarm en wou ze gewoon graag naar huis hahaha

ik hou jullie op de hoogte!

liefs van Sabien.

6 gedachtes over “weekendje Vreeland bij Milou!!

 1. Hoi Lieverd,

  Wat staat het kraambed leuk zeg?
  Geef woezel een dikke kus van me en ik stuur je een smsje met het adres tot gauw en we bellen. Ben erg benieuwd en de foto’s zijn ontzettend leuk kusss

 2. hahahahahahahahaah heb nog nooit zo’n ding gezien!!
  geweldig!
  we tellen de dagen!
  ben het weekend vrij, dus volg jullie op de voet….
  knuffel voor allebei
  janneke, twix en rebel

 3. volgens mij heb jij alleen maar mooie mensen en kinderen om je heen, wat een plaatje!!!
  die kaarzen op je balkon gaan smelten in de zon hoor mop!
  geef woezel een knuf 🙂

Geef een reactie