even kort!

Hallo Allemaal

hier even een kort mailtje van mij!

vanaf vandaag heb ik weer een gezin in Muiden. eerste kindje en een erg gezellige familie. ik zit daar tot dinsdag dus das weer toppie!!
verder zijn er al veel mensen die op de poll reageren, en nu blijkt dat er al 2 mensen zijn die met mij naar cabaret willen en ook nog eens mijn kaartje willen betalen…..waar zon poll niet goed voor is!!!!!!! hahaha
maar wie zijn dat???? dus wil jij mijn kaartje betalen reageer dan ff, want dan gaan we een leuke avond hebben!!!!!
dikke zoen van sabien

12 gedachtes over “even kort!

 1. leuk die echofoto.2 zie je duidelijk. rustig blijven en zoals mijn kleinzoon zegt,alles komt wel weer goed. ben benieuwd naar het resultaat van de puppy,s. liefs van celine.

 2. Hoi Schatties, hoe gaat het met jullie?
  Geef woezel maar een dikke kus van me en ik neem morgen contact op met tiny over de werpkist dikke kus

 3. Schat, weer ben ik trots op je he???met je behaalde zilver diploma!!!geintje
  op die ene foto zag je echt duidelijk 2 kopies he….nou maar afwachten Ên bevallen ………..
  Heb je al n nurse????kusje

 4. ja echt ontzettend gaaf het was ook zo spannend bij de dierenarts en zo’n ontzettend mooie echo. Ook leuk om te zien hoe rustig Woezel er onder is en hoe zenuwachtig sabien dan kan zijn. Ik kan al niet meer wachten om ze nu in het echt te zien. Spannend hoor

 5. Wat leuk! Dan heb je straks 4 hondjes om mee te knuffelen. Heb je al namen voor ze? Ik stel voor: Doezel (die moet je voor de slaapkop gebruiken), Moezel en Kroezel (als er een krullenkop bij zit). Vind je het wat?
  Dikke knuffel van Niels

Geef een reactie