3 PUPS!!!!!!!!!

Hallo Allemaal

Vandaag was de dag dat Woezel weer een rontgenfoto kreeg om te kijken of de pups nu wel zichtbaar waren!
Woezel vond het allemaal prima, ging netjes liggen en hup de foto was gemaakt.
We moesten even wachten totdat de foto klaar was en dus oh zo zenuwachtig…… gelukkig was Patricia mee en zaten we samen op het puntje van de stoel!!!!!!

En toen de foto klaar was konden we onze ogen niet geloven…..zo mooi zeg!


Helaas zie je op deze foto niet veel.

Maar de 3 pups waren heel duidelijk te zien, kopje lijfje en zelfs pootjes zagen we.
Ik mocht de foto meennemen en heb mijn best gedaan om het zo duidelijk mogelijk op de computer te krijgen maar het valt me tegen!

Links zitten er 2 met hun koppies naar links. rechts zit er ook nog 1 maar die zie je niet op deze foto!
Haar buik groeit nu ook echt elke dag een beetje, als ze loopt zie je echt al een bolling aan de onderkant en aan de zijkant! ze weegt nu al 4 kilo!

En…….sinds gisterochtend voel ik ze nu zelf bewegen, als ik mijn hand op woezel haar buik leg, wat ze trouwens prima vindt voel ik de pups draaien!!!! zon leuk gevoel.

Verder gaat het goed met haar slaapt nu echt veel en wil weinig spelen, ligt het liefst bij me en vraagt dan ook veel aandacht! ja het is allemaal wat!
Voorals nog gaan we ervanuit dat ze gewoon 7 weken en 1 dag zwanger is en dan zondag 19 maart uitgerekend zijn maar de dierenarts raadt me aan om er ong 2/3 dagen bij te tellen. Ik ben dus heel benieuwd!

Verder heb ik nu bijna alles in huis, deze week kan ik de goede werpkist ophalen en dan haal ik meteen de videocamera op bij mijn paps!

Ik ben er helemaal klaar voor!

liefs van Sabien

15 gedachtes over “3 PUPS!!!!!!!!!

 1. leuk die echofoto.2 zie je duidelijk. rustig blijven en zoals mijn kleinzoon zegt,alles komt wel weer goed. ben benieuwd naar het resultaat van de puppy,s. liefs van celine.

 2. Hoi Schatties, hoe gaat het met jullie?
  Geef woezel maar een dikke kus van me en ik neem morgen contact op met tiny over de werpkist dikke kus

 3. Schat, weer ben ik trots op je he???met je behaalde zilver diploma!!!geintje
  op die ene foto zag je echt duidelijk 2 kopies he….nou maar afwachten xc3xa9n bevallen ………..
  Heb je al n nurse????kusje

 4. ja echt ontzettend gaaf het was ook zo spannend bij de dierenarts en zo’n ontzettend mooie echo. Ook leuk om te zien hoe rustig Woezel er onder is en hoe zenuwachtig sabien dan kan zijn. Ik kan al niet meer wachten om ze nu in het echt te zien. Spannend hoor

 5. Wat leuk! Dan heb je straks 4 hondjes om mee te knuffelen. Heb je al namen voor ze? Ik stel voor: Doezel (die moet je voor de slaapkop gebruiken), Moezel en Kroezel (als er een krullenkop bij zit). Vind je het wat?
  Dikke knuffel van Niels

 6. Gefeliciteerd met je Zilveren Award. Je log leest lekker, foto’s zijn leuk, alleen de kleuren die je hebt gebruikt zijn niet mijn favoriet, maar ja, das persoonlijk natuurlijk.

  Groet
  Wurm

Geef een reactie