Lion King!

Hallo Allemaal!

een nieuwe maand is aangebroken, en wat voor een maand……. deze maand zal ik weer een hoop gaan beleven!

Wat heb ik de afgelopen dagen gedaan??
Maandag tot/met woensdag moest ik weer kramen. Moest naar muiderberg toe dus dat was niet zo ver!
Dinsdagavond opgepast bij een nieuw kindje van 12 weken….leukkkkkkk!!!!!
Gisteravond had ik een heel leuk uitje samen met Kim (een goeie vriendin van mij) zijn we naar de Lion King geweest!!!!!
Ik hoefde dit keer is niet te rijden en dus was Kim de BOB hahaha. We waren betijds weggegaan vanwege de files en de sneeuw en zouden in scheveningen nog hapje gaan eten.

KIM LET OP DE WEG!!!!!!!!

In het theater aangekomen bleek dat we hele goeie plekken hadden, we zaten op rij 19 precies voor het podium!

Tijdens de voorstelling mocht je geen fotos of wat dan ook maken maar aan het einde kon ik het echt niet meer laten hahaha en dus heb ik heel voorzichtig stiekem een foto gemaakt. je kunt het helaas niet zo goed zien want ik lag in allerlei bochten gewikkeld hahaha

Ja het was een onwijs mooie musical!!!!!!!

Ik heb dan ook nu echt de kriebels en wil nog heel graag naar:
Cabaret
Beauty en the beast
en musicals in Ahoy

Als er mensen zijn die er ook graag heen willen laat het me dan weten dan kunnen we samen gaan!!!!!!
Let maar even op mijn nieuwe stempoll…….

veel liefs van Sabien

9 gedachtes over “Lion King!

  1. hallo bien, wat een leuke foto,s van woezel en ik denk dat de plant een bromelia heet maar dat weet ik niet zeker. we gaan uit eten bij de kinderen dus ik meld me nog wel weer. dikke kus van jan en celine.

  2. ha lieverd, als ik ff n dipje heb, lees ik telkens jou site ff.Hoe je dan schrijft hoe je samen met woezel van t mooie leven geniet……daar hou ik me aan vast.Ga ik dat ook (weer) krijgen???kusje, heeel veel

  3. eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyyy
    nichiej van me πŸ˜€
    vanavond gaan wij een feessie bouwen πŸ˜€ ik heb er zin aan πŸ˜€ hehehe maja leuke site veel, heeel veel foto’s maja moet kunnen, tot vanavond kus je neefje

Geef een reactie