Zondag

Hallo allemaal!

gisteren vertelde ik dat ik naar Vleuten zou gaan en dat was erg gezellig! ik had wat dingetjes nodig zoals scheermesjes en deodorant maar was dat bijna vergeten want had veel meer oog voor al die leuke dingen daar…….. heb 2 riemen gekocht, paar mooie schoenen, een hele gave ketting en een turks brood! hhmm. Gelukkig voordat we zouden gaan nog even de dingetjes gekocht die nodig waren!!!!! deze week koop ik helemaal niks meer hahahaha

Met Woezel gaat het goed, ze wordt wat moeier en aanhankelijker dan normaal maar haar buikje groeit langzaam door!

Als ik over haar buikje aai gaat ze er helemaal voor liggen en geniet er dan enorm van!
Ik vind het wel spannend hoor!

Ohja even wat betreft mijn verjaardag:
Ik ben bang dat ik die moet gaan afzeggen, aangezien Woezel dan net bevallen zal zijn! Het lijkt me voor haar en de pups niet zon goed idee om het hele huis vol te hebben! Ik zal nog een nieuwe datum prikken dus dat horen jullie nog wel oke!

Nog 3 nachtjes en dan ga ik naar de LION KING!!!!!!! leuk he

6 gedachtes over “Zondag

  1. Hi Sabien

    Je web-log is leuk. Je bent weinig veranderd als ik zo kijk en lees. En dat is in Almere zonder wven aan tekomen?

    Groetjes Henny

  2. hallo bien, wat een leuke foto,s van woezel en ik denk dat de plant een bromelia heet maar dat weet ik niet zeker. we gaan uit eten bij de kinderen dus ik meld me nog wel weer. dikke kus van jan en celine.

  3. ha lieverd, als ik ff n dipje heb, lees ik telkens jou site ff.Hoe je dan schrijft hoe je samen met woezel van t mooie leven geniet……daar hou ik me aan vast.Ga ik dat ook (weer) krijgen???kusje, heeel veel

Geef een reactie