boedha beeldje!

Hallo Allemaal!

Gisteren was ik in mijn oude stamkroeg in Amsterdam noord. Ik kwam daar altijd toen ik nog in Amsterdam woonde toen ik naar het gooi verhuisde kwam er niet meer zo vaak. gelukkig heb ik nu weer wat meer tijd en dus rij ik er regelmatig naar toe. er waren een hoop oude bekenden waaronder Lenie, leuk dat ik je weer heb gezien meis!
Celine die daar altijd op zaterdag achter de bar staat is een soort nep moeder van mij en het is altijd gezellig als zij er is. We kletsen dan wat en zij houdt mij op de hoogte van de laatste roddels in het cafe. Het cafe zit midden in een winkelcentrum en er waren allemaal kraampjes met oa boedhabeelden. Ik weet niet zo heel veel van boedha’s maar wat ik weet is dat je hem nooit zelf moet kopen…….. ik heb er nu 1 van Celine gekregen…..

hoe vinden jullie hem??? gaaf is ie he, en past helemaal in mijn interieur! hij staat in de vensterbank want hij moet met zijn gezicht naar de deur staan en zo kijkt ie naar de deur. lache he.
het beeldje staat voor geluk, vruchtbaarheid en nog iets maar dat weet ik ff niet meer…….
nou ik ben benieuwd haha. ja ik ben er erg blij mee, dank jewel Celine!

Met Woezel gaat het ook goed, ze wordt echt al dikker nu, vandaag is het precies 5 weken geleden!

Ik heb via via toch een andere werpkist kunnen lenen, dat is een betere en……heeft een hemeltje…..hoe vinden jullie dat! Die mevrouw heeft zelf nu nog pups maar over 2 weken kan ik hem lenen!
Ben dan ook heel benieuwd hoe Woezel het gaat vinden. Maar goed we moeten nog 4 weken wachten er kan dus nog van alles gebeuren en niks is zeker………..
hou jullie op de hoogte!!!!!

liefs van Sabien

enne ik zou het leuk vinden als jullie een reactie achterlaten!!!

7 gedachtes over “boedha beeldje!

 1. Hoi Sabien, zo te lezen verveel je je geen moment!!!!!!!!volgens mij heb je een goeie keus gemaakt om voor je zelf te beginnen. Ik vind dat je web-log er heel leuk en verzorgd uit ziet. Ga zo door en je kunt er later een boek van laten maken???Sabien op zoek naar ??
  Groetjes Joletta

 2. sgat, ik vind m erg leuk en ik zal ook wat vaker reageren, oke???kijk ook graag naar die oude fotootjes….gaaf joh.
  Maar dan merk je ook hoe snel de tijd gaat…das wat minder maar die foto s zijn leuk!!
  kusjes van jou eigen moesje

 3. hoi schat,
  gewoon door gaan met je weblog hij is echt wel leuk!!
  En wie weet is het beeldje de oplossing!? hihi
  Nou mijn lieve valentijn2006 (JAJA lieve mensen ik was diegene die met valentijn gebeld heb lees maar gauw op sabiens web-log)
  ik spreek,hoor en zie je gauw πŸ˜‰

 4. Hoi Sabien!
  Ontzettend leuke web-log! Heb je echt leukgedaan, ik kijk best vaak en zal dus ook vaker reageren….
  Zo te lezen gaat alles wel goed daar! En nu ook al je eigen kraambedrijf! Echt tof!We spreken ekaar snel

  Dikke kus Berny

 5. Leuke weblog! πŸ˜€ πŸ˜€
  ik vind de foto’s erg mooi en de boedha ook 8)
  Ik weet nog niet of we op je verjaardag kunnen komen, maar ik zal het zo snel mogelijk laten weten
  kus Aile

Geef een reactie