Happy Valentine!!!!!

Hallo Allemaal!

Hier ben ik weer, heeft iedereen een leuke valentijsdag gehad??? ik wel hoor…. hahaha
En heb dan ook 3 kaartjes gehad!!!!

de linkse en rechtse heb ik van een onbekend iemand gehad…. er stond geen naam bij maar na enig speurwerk kwam ik erachter en biechtte die gene het op!!!! ja diegene heeft er 2 gestuurd. leuk he!
de middelste kaart komt van mijn buurvrouw en die zat op een heel leuk pakje

er zat een snoopy pyama, knijpertjes en een tasje in. Lief he. en het mooie is dat ze het binnen heeft gelegd terwijl ik gewoon thuis was en niks in de gaten had! ze deed nm erg zachtjes voor woezel omdat ze dacht dat ik aan het werk was maar was dus net thuis! lief he
dat plantje op de foto heb ik van mijn moeder en dat was ook voor valentijn……. leuk he!!!!
verder ben ik nog gebeld door een vriend van mij of ik zijn Valentijn wilde zijn….. hij is ook alleen hahaha
en heb ik nog 3 mailtjes gehad…….. ik voel me super hahaha

Al met al mag ik dus niet klagen!!!!
iedereen bedankt!

Verder gaat het prima met me lekker aan het werk en vanavond ga ik naar een musical met Patricia! heb er zin in. Met Woezel gaat het ook goed, op het moment eet ze wat minder en heb nog met de dierenarts gesproken ivm haar eventuele zwangerschap maar ze kunnen het pas voelen als ze rond 7 weken is en dan zou ik het zelf ook al kunnen zien. Wel kunnen ze met een echo kijken maar dat kost 90 euro dus dat doen we maar niet he! het is nu ruim 4 weken geleden dus het schiet op! we houden jullie op de hoogte.
ohja wel even allemaal reageren ook al ken ik je niet!

liefs van Sabien

4 gedachtes over “Happy Valentine!!!!!

  1. Hoi Sabien,
    Gezellig bij je thuis joh. Wij zaten vroeger ook vaak te kaarten, maar tegenwoordig heeft bijna niemand meer tijd ;-( Knuf & pootje & kluifje voor Woezel 😛

Geef een reactie