Nieuwe salontafel!

Hallo Allemaal!

Na een harde week werken( kon maandag verder werken in dat gezin van zondag, en mijn gezin in amstelveen) was ik vrijdag lekker vrij en heb ik een nieuwe salontafel gekocht via marktplaats. ik vond dat ik dat wel had verdiend!!!

Dit was mijn oude salontafel:

er mankeerde niks aan maar vond hem wat te robust! heb hem ooit voor 1 euro op de rommelmarkt gekocht!

en dit is mijn nieuwe:

Deze tafel is wat langer en sierlijker!
Hoe vinden jullie hem???

Vandaag een rustig dagje, heb mijn auto net weggebracht naar mijn zwager want die gaat hem door de keuring halen, er moesten wat kleine dingen gedaan worden en een nieuwe koplamp unit!
Ben benieuwd of ik gespaard wordt in de kosten hahaha. vast wel, ben benieuwd??

Vanmiddag heb ik een verjaardag van een kindje van mijn oude werk, zij wordt 2 jaar!!!! en dat wordt vast gezellig…… Ben benieuwd of er nog leuke mannen rond lopen hahaha!!!!!!!!!

Vanavond ga ik naar mijn vader want die organiseerd een spelletjesavond en dus ben ik van de partij……lekker kaarten. Volgens mij gaat het erg gezellig worden want er komen ong 12 mensen en dat op mijn vaders bootje hahaha. Neem mijn reddingsvest vast mee!
Morgen zal ik wel vertellen hoe het was!

liefs van sabien

2 gedachtes over “Nieuwe salontafel!

  1. he bien, het wordt steeds leuker op je webje, je foto,s zijn enig. alles goed met woezel? en neem je ook een beetje tijd voor jezelf want aan een ingestorte bien heeft niemand iets, en jijzelf nog minder. meiske tot ziens en de groetjes van jan en celine

  2. lieve sieb
    ken je me nog je stiefmoeder van de catering<hahaha>
    wat een leuke site zo blijf ik op de hoogte hoe het met je gaat
    ik heb de site via natascha gekregen,echt toppie
    knuffels moontje,natascha en wesley

Geef een reactie