sterreke de logxc3xa8!!!!!!

Het weekend is helaas bijna voorbij!
wat heb ik allemaal gedaan?? even denken hoor!
ja zaterdag ben ik met mijn moeder en ronald wezen winkelen in Amsterdam en heb een leuk jasje en een leuke trui gekocht in de uitverkocht!
savonds moest ik eigenlijk oppassen maar dat ging niet door dus lekker thuis op de bank! Sterreke het zusje van Woezel komt een aantal daagjes bij mij logeren want zij luistert niet zo goed en nu hopen mijn moeder en Ronald dat ik haar dat kan bij brengen! haha gisterenavond lagen ze heel lief samen te slapen op de bank!

Sterreke is een stuk groter dan Woezel dus je ziet wel wie wie is haha

Vandaag moest ik een dagje kramen in Huizen want de kraamverzorgende die daar al een paar dagen was had vandaag al iets anders. Was een erg leuk gezin en dat gezin wil nu graag dat ik daar blijf!!!!!!!! ja das wel een heel mooi compliment toch!!!!! even afwachten maar.

Verder waren Woezel en Sterreke net heel leuk aan het spelen en zaten ze opeens samen in Woezel haar toekomstige werpkist hahaha

Zijn het geen dotjes???


Ja maar ondeugend zijn ze ook hoor!!!!

groetjes sabien

ohja heb nog 2 links toegevoegd, nm die van mijn allerliefste oom hahaha en van mijn tante, misschien zijn er mensen die haar kennen maar zij is cabaratiere!!!!! ga maar gauw is kijken!!

3 gedachtes over “sterreke de logxc3xa8!!!!!!

 1. Nou zal meteen maar weer eens reageren. Lekker he zo’n weekednje vrij, wij zijn vandaag met de Kangoeroe wezen schaatsen. Was gezellig, nu lekker thuis. Zij gingen nog uiteten maar ik en nog een paar anderen niet. Ik ben in voor een avondje met mn vent en vrienden! 🙂

 2. he bien, het wordt steeds leuker op je webje, je foto,s zijn enig. alles goed met woezel? en neem je ook een beetje tijd voor jezelf want aan een ingestorte bien heeft niemand iets, en jijzelf nog minder. meiske tot ziens en de groetjes van jan en celine

 3. lieve sieb
  ken je me nog je stiefmoeder van de catering<hahaha>
  wat een leuke site zo blijf ik op de hoogte hoe het met je gaat
  ik heb de site via natascha gekregen,echt toppie
  knuffels moontje,natascha en wesley

Geef een reactie