dubbel gezin!

hallo allemaal

Zo zat ik 2 weken thuis omdat ik geen gezin had en nu heb ik er 2????!!!!
Gisteren moest ik van half 9 tot half 4 bij mijn kraamgezin werken in hilversum en belde bureau 3 of ik alsjeblieft met spoed naar een gezin wou gaan in amstelveen. Die mevrouw is hoogzwanger van haar 4 kindje en heeft 3 kinderen van 4, 6 en 9. Op zich zou je zeggen niks aan de hand toch? maar mevrouw heeft enorme last van bekkeninstabiliteit en de middelste heeft zondag haar enkel gebroken, mevrouw redt het dus allemaal niet meer in haar eentje. en dus ben ik daar om half 4 naar toe geract(eerst even mijn band opgehaald bij de garage, want die was dus lek!) Om half 8 was ik daar klaar en had de 2 jongste in bad gedaan en het eten bereid. Ik was om 20.15 uur thuis wat betekent dat ik die dag 10 uur had gewerkt!!!!!!! en ook vandaag zal het er zo uit zien! van half 9 tot half half 3 in mijn kraamgezin(laatste dag) en dan door naar amstelveen tot 19.00 uur! ach ik vind het niet zo erg want het zijn mooi weer uren die ik kan maken toch!!!!!!!!
vrijdag en het weekend ben ik lekker vrij en dan moet ik maandag tot en met donderdag weer naar dat gezin in amstelveen van 15.00 uur tot 19.00uur!!! Jullie zullen allemaal denken dat die arme woezel dan de hele tijd alleen is maar ik heb hele lieve buren die haar om half 5 eten geven, uitlaten en haar dan mee naar hun huis nemen! woezel vind hun geweldig dus ik ben erg blij met hun hulp!!!
Zo zie je maar af en toe is het hard werken in de kraamzorg hahaha
groetjes van sabien

5 gedachtes over “dubbel gezin!

 1. Wat een gezellig stel, zo samen!
  Zou je ook een keer op mij willen passen of heb je al zoveel oppaskindjes dat je er geen Binkie meer bij kan hebben? 😉 Ik weet alleen niet of Peppie en Boef (onze poezen) Woezel leuk zouden vinden, maar ik wel, hoor. Ik ben gek op hondjes, vraag maar aan mijn oom en tante en hun hondjes Kelly en Gloortje (Floortje).
  Dikke knuffel van Niels

 2. Hoi Sabien en Woezel,

  Wat is dit een gave weblog!
  Er leuk gemaakt, ik lees dat je het erg druk hebt en krijgt.
  Dat gaat de goede kant uit.

  Hele dikke kus kim en ps; als je zin en tijd hebt kom je dan van het weekend langs op de ij-hallen kussssssss

 3. Hoi Sabien, wat ziet je web-log er leuk uit!!!!!!!!!!!!!Vooral die fotootjes toen jij nog een baby was!!!!Heb gelezen dat je op dit moment ook niet verlegen ben om kraamgezinnen!!!!!!!!!!!!Met mijn gaat het ook goed. Heel veel plezier met je werk!!!!!Tot mails.groetjes van JOLET

Geef een reactie