lekker aan het werk!

goedemorgen allemaal!
het is een beetje vroeg maar dat maakt niet uit! met mij gaat alles goed, ben deze week lekker aan het werk en het is een heel leuk gezin. Met woezel gaat het ook weer wat beter.
gistermiddag had ik een intake gesprek met bureau 3 en dat bied weer veel mogelijkheden tot werk, dus kom maar op! nee was erg enthousiast en zal me direct bellen als ze wat heeft! top he
verder moest ik gisteravond oppassen op estelle, een heel lief meisje van 4,5 jaar die ik al zeker 3 jaar ken!

is het niet een schatje!
woezel mag dan ook altijd mee en estelle vind dat geweldig, ze is helemaal weg van haar!


lief he en woezel vind haar ook helemaal super!
als estelle naar bed gaat dan mag woezel van haar altijd even op haar bedje komen om haar een kus te geven! zxc3xb3n geweldig gezicht, estelle geniet daar enorm van!


Zijn ze niet om op te vreten??

groetjes van sabien

2 gedachtes over “lekker aan het werk!

  1. Ha die Sabien, had al een paar keer gekeken maar nog nooit gereageerd dus nu maar eens wel. Wat grappig dat je bij Gina hebt opgepast. Ik heb haar nog maar een ochtend en dan gaat ze al over naar de dreumessen. He en wat goed dat Patricia bij je in de flat komt zeg, toppie!!

  2. Wat een gezellig stel, zo samen!
    Zou je ook een keer op mij willen passen of heb je al zoveel oppaskindjes dat je er geen Binkie meer bij kan hebben? 😉 Ik weet alleen niet of Peppie en Boef (onze poezen) Woezel leuk zouden vinden, maar ik wel, hoor. Ik ben gek op hondjes, vraag maar aan mijn oom en tante en hun hondjes Kelly en Gloortje (Floortje).
    Dikke knuffel van Niels

Geef een reactie