weekend!

Hallo Allemaal!

Het weekend is weer voorbij! hebben jullie lekker genoten? ik heb keihard gewerkt! ja er is echt nog wel iemand die hard werkt hoor! hahaha
Zaterdagochtend naar mijn kraamgezin, en tot 13.00uur gewerkt toen lekker naar huis en een beetje gerommeld. zaterdagavond moest ik oppassen bij Gina en Tim, dat zijn 2 kindjes van mijn oude werk en dat was erg leuk! alleen was het wel een beetje laat geworden voor mij want ik moest vanochtend weer om half 7 op! argh (mij hoor je niet klagen). Ik ben net thuis van mijn werk wat trouwens een erg leuk gezin is! eerste kindje dus dan vind ik het nog leuker omdat je dan veel meer kan uitleggen. Vanavond ga ik lekker rustig aan doen en waarschijnlijk vroeg naar me bedje toe!
Met woezel gaat het redelijk, want ze is volgens mij niet helemaal lekker, aan de poeperietes dus das wat minder…..met veel knuffels zal het volgens mij wel snel overgaan!?
vandaag is het precies 2 weken geleden dat ze gedekt is dus nog 2 weken afwachten en dan weten we meer…..ben benieuwd!
groetjes sabien

2 gedachtes over “weekend!

  1. Ha die Sabien, had al een paar keer gekeken maar nog nooit gereageerd dus nu maar eens wel. Wat grappig dat je bij Gina hebt opgepast. Ik heb haar nog maar een ochtend en dan gaat ze al over naar de dreumessen. He en wat goed dat Patricia bij je in de flat komt zeg, toppie!!

  2. hallo bien,erg lief,die foto,s van woezel in haar werpkist! je bedrijf is ook van start gegaan, lees ik veel plezier en hou ook wat tijd over om leuke dingen te doen hoor.
    liefs van jan en celine.

Geef een reactie